Nu-i mașina ca Mustangu’…

…și nici blog ca al lui subsemnatu’. 🙂 Evident, glumesc! Dar numai în ceea ce privește a doua parte a afirmației. Că prima rămâne în vigoare.

Ford Mustang e o mașină care m-a fascinat din adolescență. Mai precis, din momentul în care am aflat că mașinile din filmele americane chiar EXISTĂ 😀 , iar Daciile și Ladele nu sunt singurele care pot circula pe drumurile din România – deși, la cum arată șoselele noastre, doar TIR-urile se pot încumeta să le parcurgă. Dar să nu fiu răutăcios.

Când Brandon din Beverly Hills 90210 – deci știu să număr – își adunase banii necesari lucrând vara și și-a cumpărat un Mustang de prin anii ’60, am zis că nu-i cu toate. Cum să-ți iei o mașină atât de veche? O întrebare la care am renunțat când am văzut-o. Supertare! Superfaină! Super-bă!

ford mustang1 www.mustangmonthly.com

N-are rost să îi cânt aici ode maşinii ăsteia tipic americane, dar care poate face oricând valuri şi în Europa. Am văzut una neagră în Munchen – bătea orice alt vehicul din jur.

ford mustang gt www.allfordmustangs.com

Am început să o caut pe internet, să văd cam cât ar costa, în cât timp mi-aş permite-o. E de la 10.000 la 70.000 de euro, undeva pe aici, depinde de dotări. Clar, trebuie să lucrez ani la rând ca să mi-o permit, nu o vară, ca Brandon. Dar, aşa cum îi ziceam şi Neiuţei mele, va veni momentul când ne vom plimba cu Mustangul nostru. Nu că nu vom avea şi o altă maşină, de zi cu zi. 🙂 Dar Fordul Mustang va fi domesticit de subsemnatul în viaţa asta. 100%. 😀

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=ec0f5OJs9PI [/tube]

Fără categorie

2 Comments

  1. Saracia aia veche din ’60 e mult mai tare, dupa mintea mea. Doar ca la amandoua modelele si masina veche si cea noua, iti trebuie un contract beton cu o benzinarie.

  2. 12,3litri la 100 km in oraș, 7,6 litri la 100 km in afara, 9,9 consum mixt, la un motor de 3,7 litri, fabricat in 2011. Nu-i mult, nu? Cam cât Eos-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.