Femeile din viaţa mea… de producător

Am promis că revin cu nişte informaţii şi imagini despre femeile din viaţa mea de producător. Pentru perverşii care se gândesc că voi da date „tabloide” şi intime, gen Moni şi Iri sau Răduleasca şi Dani, le spun doar atât: „Ţeapă!!!!!!!!!!!”

Nu e nimic jenant, intim, penibil ori libidinos. Pur şi simplu postez aici nişte imagini despre prezentatoarele jurnalelor de ştiri cărora le-am fost producător în cei aproape 5 ani de Transilvania TV. Au fost clipe frumoase, chiar dacă în unele situaţii eram la un pas să explodăm de nervi. Toate fac parte din trecutul meu, sunt acolo şi mă fac să merg mai departe.

În curând va începe o nouă etapă… Să vedem dacă va fi tot atât de bună pe cât mi-o doresc.

Să începem. Mirona Olteanu. Prima prezentoare a ştirilor Televiziunii Transilvania, cea care mi-a fost cea mai dragă şi care mi-a fost alături şi în viaţa de dincolo de televiziune. Nu mult timp, e adevărat, dar asta e o altă mâncare de peşte…a trecut, gata. Pentru răutăcioşi, deşi nu mă interesează să le dau explicaţii, le spun că am rămas prieteni. Din punct de vedere profesional, Mira a fost şi este cea mai bună prezentatoare de ştiri pe care o cunosc. O spun ca producător, fără să fiu influenţat de sentimentele de altădată.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=W7zjsJHOyhs [/tube]

Mai departe. Loredana Lascu. „Roboţel” – aşa îi ziceam 🙂 Era prezentatoarea care dădea cele mai puţine bâlbe. De fapt… Nici nu-mi amintesc vreo bâlbă de-ale ei. La materialul făcut la un an de Transilvania TV, colegii mei nu au reuşit să găsească prin arhive nici un rateu de-al Loredanei. E fata pentru care mă ridicam din pat, de lângă nevastă, pe la ora 3, 😀 pe bune, o luam de acasă cu maşina şi plecam spre redacţie să pregătim jurnalul dimineţii, care începea la ora 7. Îşi învăţa întotdeauna textele şi nu aveam nici cea mai mică problemă că va da rateuri în timp ce Mihai şi Flavius ziceau bancuri în platou, la „Oradea în direct”. Acum lucrează la o stradă distanţă de televiziune, la o revistă.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=ip3J0KbBhOw [/tube]

A treia… Oana Mudura. Pe ea am prins-o şi la emisiunea de dimineaţă, când prezenta horoscopul, dar eu nu aveam tangenţă, pe atunci, cu „Oradea în direct”, decât că la o anumită oră, o schimbam pe producătoarea emisiunii, pentru că intrau ştirile. Oana a venit apoi la ştiri… o perioadă la cele de dimineaţă. A rămas pe ştiri şi la N24 şi acum e noul şef de la TVS.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=tTc4cR7BsFI [/tube]

A mai fost Aurora Hoduţ. Dumnezeu să o ierte… Şi ea a prezentat ştiri, dar i-am fost producător o dată sau de două ori… A plecat mult prea repede dintre noi.

Nu o uit pe Loredana Sotir. Ea nu a prezentat ştirile, dar i-am fost producător la „Oradea în direct”, unde era coprezentatoare, alături de Mihai Dacin. Fată faină, binşeancă de-a mea, 🙂 studentă la drept – ăsta e bonus -, deşteaptă şi acum fericită alături de iubirea vieţii ei.

Şi acu, bonus pentru cititoarele mele… sper că sînt câteva, totuşi. Deşi, indubitabil 😉 , îmi plac fetele şi lucrez mai bine cu ele, nu pot să nu-i menţionez şi pe cei doi prezentatori de ştiri cu care am lucrat în aceşti ani: Laurenţiu Muşet şi Flavius Bunoiu.

Laurenţiu Muşet a fost… Laurenţiu Muşet. Venit dintr-un reporter, tip arătos – ziceau fetele (de acord cu ele, dar mie, repet, îmi plac femeile 😀 ) – a intrat la ştirile dimineţii ca să-mi facă mie peri albi. Glumesc. Dar nici nu spun mai multe. Mi-amintesc doar că trebuia să-i tai casca, pentru că dacă auzea unele glume din regie, începea să râdă pe direct.

Flavius Bunoiu. Oltean, deştept, m-a enervat la început pentru că deşi avea voce şi prezenţă, nu avea chef să prezinte ştirile. Am priceput apoi că a ajuns în acea ipostază în ciuda voinţei lui. Am început apoi să-l respect (pe bune, nu spun un lucru mare, chiar e un tip cu brain) şi să îl consider un om de treabă. M-am bucurat că, după ce a slăbit din dragoste, s-a căsătorit cu cea pe care o iubea. 😀 Bine, oltene!

P.S. La un moment dat, directorul de atunci al televiziunii, Liviu Pojoni, a încercat să îl pună şi pe subsemnatul să prezinte ştiri. Nu ştiu dacă era bine, dacă era rău… Cert e că îmi pare rău că nu am încercat. Altcineva s-a opus. Asta e viaţa!

P.S.2 De la fiecare din cele/cei cu care am lucrat am avut de învăţat şi chiar am învăţat multe. Enorm. De aceea nu pot decât să le mulţumesc… Ştiu că e puţin, dar şampania o lăsam pe altădată.

UPDATE: DOAMNE, MARE GREŞEALĂ AM FĂCUT!!!!!!!! O RECUNOSC ŞI-MI FAC MEA CULPA ÎNTOTDEAUNA!!!!!!!!! CUM SĂ-L UIT EU PE VLAD????????? Vlad Sturz, colegu’ de la sport, cel care dialoga 2-3-4 minute cu Lore la ştirile de dimineaţă, ca să iasă jurnalul la lungime…
Pfoaiiiii, ce senilitate bruscă şi de neiertat m-a lovit!!!!!!

Fără categorie

7 Comments

 1. Oai…ce ma distrez sa vad imagini din astea vechi!Ca, daca nu mai am emisiune, macar sa traim din amintiri!
  :)))
  Cat despre stiri…nu ca nu mi-a placut dar nu trebuia sa le prezint eu…si ma filmau si de la 1 metru distanta ca sa par de o tona.De aia am slabit!
  :)))
  La multi ani cu sanatate si sa ne dea criza de toate!

 2. il uiti pe subsemnatul, care si el in pofida vointei lui, trebuia sa prezinte rubrica sport. inteleg eu ca nu e asa de importanta ca jurnalul in intregul sau… dar apaream si eu pe acolo…. Si eu ma trezeam, nu pe la 3, dar la 5 eram in picioare, in baie, in haine, in masina, dupa colegi, in machiaj mai putin, in platou… in redactie si pana seara la munca.
  Numai bine in noua ta etapa a vietii. sper sa nu ne uiti.

  LA MULTI ANI DOMNULE LABOS !!! Dupa auras (d-zeu sa o odihneasca in pace!!!), de la tine am avut cel mai mult de invatat. Chiar daca scrisneam din dinti si te… pe la colturi 😀

 3. DOAMNE, MARE GREŞEALĂ AM FĂCUT!!!!!!!! O RECUNOSC ŞI-MI FAC MEA CULPA ÎNTOTDEAUNA!!!!!!!!! CUM SĂ-L UIT EU PE VLAD????????? Vlad Sturz, colegu’ de la sport, cel care dialoga 2-3-4 minute cu Lore la ştirile de dimineaţă, ca să iasă jurnalul la lungime…
  Pfoaiiiii, ce senilitate bruscă şi de neiertat m-a lovit!!!!!!
  Vlad, eterne scuze şi eterne sentimente de bine pentru tine! 😀 Mulţumesc pentru chestia cu învăţatul (deşi eu nu am încercat să învăţ ceva pe cineva 😉 ), dar mai ales pentru cea cu „te….”. De mare anvergură 😀 Aia chiar o cred!

 4. Cam tarziu pentru comentariu,stiu,dar abia acum am citit blog-ul tau…..
  Am simtit o tristete aparte cand am aflat ca ai plecat din casuta ta……tu esti unul din putinii oameni f devotati meseriei pe care i-am cunoscut…Ma bucur ca in scurta mea trecere prin televiziune am avut placerea sa lucrez cu tine…(mai ales ca esti binsean de-al meu)De asemenea cred ca sunt multi cei care ar trebui sa-ti multumeasca tie pt ceea ce au invatat cunoscandu-te:devotament,umor,arta….
  Sper sa reusesti sa faci mereu ceea ce-ti place si sa impartasesti tuturor din calitatile tale….

 5. @lore: sincer, ma bucur ca te-am cunoscut, ca am lucrat impreuna, ca ti-ai gasit fericirea. Nu trebuie nimeni sa-mi multumeasca, ca nu-s vreun geniu al televiziunii. Pur si simplu mi-am facut treaba, avand grija ca ai mei colegi sa fie feriti de suturile sefilor.
  Eu le sint dator lor si vreau sa le urmez altora exemplul – o familie, copii etc 🙂 Astea-s importante… Restul…
  Si 😀 multzu de comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.