No, că-s citat în tabloid!

Na, că îmi explodă traficul pe blog. De la 25-30 de accesări pe zi, ajunse pagina de net a subsemnatului la 132 miercuri, 80 ieri şi cu ceva peste 90 azi. Cuvântul-cheie la „căutări” – Loredana Lascu.  Nu am mai intrat demult pe blog – sînt în concediu şi am lucruri mult mai interesante, plăcute şi utile de făcut 🙂 – şi nici nu aş fi intrat dacă nu aş fi citit astăzi „Libertatea„.

Recunosc că aseară, la „Naşul„, am auzit că ziarul publică astăzi fotografii de la dezgroparea Ceauşeştilor. L-am cumpărat doar pentru asta, că de obicei îmi iau „Evenimentul” şi „Gazeta„. Şi când l-am răsfoit, la una dintre paginile interioare am găsit un articol despre „viitoarea probabilă soţie” a lui Cristi Tabără: fosta mea colegă de la Transilvania TV, Loredana Lascu. Erau citate la greu dintr-un post referitor (şi) la Lore, publicat mai demult pe blogul meu.

Nu m-a întrebat nimeni dacă se poate sau nu prelua vreo propoziţie, dar, na, e libertate pe net şi, să nu fiu răutăcios, cei din „Libertatea” şi-au precizat sursa. 😉

Cât despre Loredana, îi doresc fericire maximă! Iar lui Cristi Tabără, un om de mult bun simţ din câte am apucat eu să-mi dau în cele 3-4 ocazii în care l-am întâlnit şi am vorbit, îi doresc linişte şi credinţă doar în Dumnezeu! Oamenii lovesc mereu unii în alţii, dar Cel de Sus are grijă de fiecare!

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.