Doamne, duş cu apă caldă…

– Voi aţi simţit cum pute în Rogerius?

Întrebarea a venit luni dimineaţa de la Oana Mudura şi se referea la mirosul care, zic colegii care locuiesc în cartier, a învăluit zona de câteva zile. Vine, se pare, dinspre fabrica de zahăr de pe Borşului, dar zău că nu l-am simţit, pe motiv de plecat afară din oraş, cu Neia mea, în concediu. 🙂 Dar, deşi întrebarea colegei Oana nu avea nimic „dubaş” în ea, prin mintea subsemnatului a trecut fulgerător un posibil răspuns.

– O fi de la lipsa apei calde timp de o lună!

Orădean cu acte în regulă, nu pot fi acuzat că-mi atac „con-orăşenii„. 😉 Replica mea IRONICĂ era, de fapt, o înjurătură mascată la adresa celor care s-au gândit să se apuce de nu ştiu ce reparaţii care au lăsat sute de apartamente fără apă caldă într-o perioadă în care omul obişnuit transpiră de mai multe ori decât îl înjură pe Boc. Chiar nu puteau găsi o soluţie de rezervă, măcar să primim apă caldă de două ori pe săptămână?

Dar, seara trecută… VICTORIE!!!!!!!!! La robinetele din apartamentul nostru a început să curgă APA CALDĂ 😀 ! Gata cu duşurile reci ce amintesc de cătănie! Gata cu strânsul din dinţi şi cântatul – în gând – al unei melodii de îmbărbătare în faţa robinetului din care curgea doar apă rece. Acum e domnie!

Sper doar să nu-i apuce pe ăia de la Apă să facă reparaţii la iarnă şi să ne lase atunci fără apă caldă! Nebunia ar fi maximă!

UPDATE: Cred că m-am bucurat prea devreme. Deşi aseară curgea apă caldă, în această dimineaţă situaţia a revenit la anormal. Curge doar apă rrrreeecccceeee….. 🙁

Fără categorie

3 Comments

  1. Tataie, daca mi-e cu iertare, de unde stii tu cum e cu catania?!?!? Ca ai fugit de ea ca dracu` de tamaie …,)

  2. Am fost zilele astea la averea mea (a se citi resedinta de vara) de la pocio. Am constatat ca apa sapase o dulbina de toata frumusetea adanca de 1 metru si lunga de 5. Deci am piscina. Deja simt invidia in aer. Apa rece de munte. M-am balacit o ora. Si n-am nici pe naiba. Ce-i Oradea ce-i pocio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.