Imagine promovata. Dar cum?

Sambata seara, ambulantele de la o clinica privata din Oradea au luat fata SMURD-ului. Solicitata sa mearga la aeroport pentru a-i prelua pe medicii de la Bucuresti si aparatura acestora pentru operatia de recoltare de organe, autospeciala SMURD – evaluata la sute de mii de euro si cumparata din banii omului de rand – a fost tinuta la distanta. Oamenii din securitatea aeroportului oradean i-au interzis sa intre pe pista. In schimb, au intrat ambulantele private. Cand au venit spre oras, au bagat sirenele de i-au speriat pe oradenii care nu stiau ce potop s-a abatut asupra lor. Printre ele se aflau si doua masini mici, fara insemne de ambulanta, dar cu girofaruri albastre. Paranteza. As fi curios ce zice legea despre asta.

Pentru o chestiune legata de un spital public, trebuia folosit un serviciu public, nu? Insa, echipajul SMURD s-a vazut dat la o parte prin manevre oneroase. A venit totusi pana la spital, dar a asigurat doar ariergarda coloanei condusa de micile masini cu girofaruri albastre.
Intrebari:

1. De ce a fost chemat SMURD-ul daca tot nu a fost folosit? Doar sa fie pusi la colt niste oameni care-si fac datoria? Mai bine li se spunea „Domnilor, nu avem nevoie de voi. Intoarceti-va la baza!” Poate intre timp se petrecea ceva grav si SMURD-ul putea sa mearga la alta interventie.

2. Cine a chemat ambulantele private? Si cine le plateste deplasarea? Sau au facut-o doar pentru imaginea clinicii de care apartin? Sa ne intelegem: o clinica privata e o afacere, facuta de profesionisti, cu specialisti respectabili si sint de acord ca trebuie promovata. E normal. Dar conteaza si cum o faci. Pentru asta exista spatii publicitare, articole platite, cu semnul P pe ele. Sau o faci in asa fel incat sa nu lovesti in altii si sa nu creezi situatii jenante. Corect?

3. De ce securitatea aeroportului nu a permis accesul SMURD pe pista si a lasat masinile private? Pe ce baza?

Fără categorie

3 Comments

  1. Domule Raed Arafat, printre nenumaratele lucruri minunate pe care le faceti pentru tara asta si pe care abia daca le meritam, faceti-va un pic de timp si pentru deloc neglijabilele situatii pe care le intampina uneori si vestul extrem…un pas mic pe blog, un pas imens la SMURD!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.