Un bebe in asteptare

Si bebelusii sint obligati sa astepte! Cum dracu’ nu stie lumea o asemenea axioma? Unul a asteptat aproape 3 ore. Aseara. Atent ingrijit si in conditii bune, dar a asteptat. Un bebe de 3 zile, nascut cu multiple malformatii, printre care si vezica urinara externa (pana si doctorii au fost tulburati) a fost investigat de medicii de la spitalul de copii din Oradea, care au decis ca, pentru a avea sanse, trebuie operat la Bucuresti. Doctorii au cerut ajutorul ministerului pentru ca bebe sa fie transportat in Capitala cu un avion militar. Timpul conteaza in cazul lui.

SMURD-ul a fost chemat sa duca micutul de la spital la aeroport. Cu totii si-au facut treaba: medicii de la spital, cei de pe SMURD. Profesionisti. Jos palaria. Numai ca a intervenit ceva. Echipa SMURD a fost obligata ca timp de aproape trei ore sa tina bebeul in autospeciala. Asta pentru ca avionul care trebuia sa vina la ora 18 – cel putin asa se stia – a ajuns dupa ora 20 si a decolat putin inainte de 21. Stiu ca a facut o escala pentru un alt copil la Timisoara. Nu acuz pe nimeni. Dar copilul a asteptat in masina SMURD pana a venit avionul. Repet, ingrijit si in conditii bune. Dar a asteptat… Nu la spital, ci intr-o ambulanta. O sa fie invatatura de minte pentru mai tarziu, cand nu va mai trebui sa i se explice ca dupa un lucru bun trebuie sa astepti.

P.S. Pan’ la urma, important e ca a ajuns la Bucuresti, mai repede decat ar fi ajuns cu un transport terestru. Dupa mult timp mi s-a strans inima cand am facut o stire. Cand e vorba de un copil, mi se taie picioarele si parca nimic nu are sens… Chiar si dupa atatia ani de presa, nu am invatat sa privesc cu detasare stirile astea.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.