TTV se întoarce pe net

Ştirile TTV revin în lumea internetului. De această dată în haine noi, cu nume schimbat în buletin 😉 şi cu un duo nou de „tătici”: amicul GAS şi individul care scrie pe aici. Bine, eu pe post de bonă, pentru că saitul are nevoie de „lăptic” 😀 , adică de materiale proaspete.

După ce timp de aproape un an au fost accesate de mii de cititori – nu ştiu exact, îmi pot spune doar GAS sau Alex – ştirile TTV se întorc în varianta dubluclick pentru tot ţugulanul internaut dornic să nu-şi mai piardă timpul aşteptând ore fixe pentru a putea vedea jurnalul TTV.

Aşadar, de azi (de miercurea trecută pentru câţiva dintre colegii mei) intră în funcţiune www.ttv-bihor.ro

Ştiri cu mai multe materiale video ataşate, posibilitate de comentarii, de forum şi, ceea ce voiam demult, o secţiune de upload video, unde utilizatorii înregistraţi pot să ne trimită imagini filmate sau fotografii despre un eveniment pe care l-au surprins şi care poate deveni o ştire.

Aşa că, vorba ardeleanului, „Forza… fie cu noi!” 😀

Adilabos

Când eşti pus să-ţi povesteşti viaţa, parcă nici nu ştii ce să alegi să spui. S-au întâmplat atâtea în anii pe care i-ai trăit încât totul ţi se pare important şi te temi să nu rămână ceva pe dinafară. Alţii, din contră, cred că nu au făcut mare lucru şi nu prea au habar ce să le spună celor care ar vrea să audă ceva despre ei. Mie-mi place să cred că fac parte din prima categorie. Mi s-au întâmplat multe. Frumoase sau urâte, dar niciodată nu le-am regretat. Le-am luat pur şi simplu aşa cum s-au întâmplat.

0 comentarii la „TTV se întoarce pe net

 • 9 noiembrie 2008 la 20:57
  Permalink

  Adi, te rog lămureşte-mă cu o treabă. Cum se transmite semnalul de la Naţional TV Beiuş la TTV? Cumva prin fibră optică sau altfel? Ceea ce retransmite TTV de la Beiuş bănuiesc că e live.

  Răspunde
 • 10 noiembrie 2008 la 10:23
  Permalink

  Din cate stiu, semnalul NTV Beius ajunge – live – la TTV prin streaming, pe net. Amanunte nu cunosc, sorry. Sint chestii tehnice.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.