TTV se întoarce pe net

Ştirile TTV revin în lumea internetului. De această dată în haine noi, cu nume schimbat în buletin 😉 şi cu un duo nou de „tătici”: amicul GAS şi individul care scrie pe aici. Bine, eu pe post de bonă, pentru că saitul are nevoie de „lăptic” 😀 , adică de materiale proaspete.

După ce timp de aproape un an au fost accesate de mii de cititori – nu ştiu exact, îmi pot spune doar GAS sau Alex – ştirile TTV se întorc în varianta dubluclick pentru tot ţugulanul internaut dornic să nu-şi mai piardă timpul aşteptând ore fixe pentru a putea vedea jurnalul TTV.

Aşadar, de azi (de miercurea trecută pentru câţiva dintre colegii mei) intră în funcţiune www.ttv-bihor.ro

Ştiri cu mai multe materiale video ataşate, posibilitate de comentarii, de forum şi, ceea ce voiam demult, o secţiune de upload video, unde utilizatorii înregistraţi pot să ne trimită imagini filmate sau fotografii despre un eveniment pe care l-au surprins şi care poate deveni o ştire.

Aşa că, vorba ardeleanului, „Forza… fie cu noi!” 😀

Fără categorie

2 Comments

  1. Adi, te rog lămureşte-mă cu o treabă. Cum se transmite semnalul de la Naţional TV Beiuş la TTV? Cumva prin fibră optică sau altfel? Ceea ce retransmite TTV de la Beiuş bănuiesc că e live.

  2. Din cate stiu, semnalul NTV Beius ajunge – live – la TTV prin streaming, pe net. Amanunte nu cunosc, sorry. Sint chestii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.