Vrăjeală

Urlă toată presa despre vrăjitoarele escroace, care ar fi înșelat bietele victime cu sute de mii de euro. În goana asta stupidă de a arăta ce rău au făcut jagardelele cu fuste largi și exprimare îngustă, lumea a uitat esențialul: nu e prost cine cere, e fraier cine dă!

Nu le plâng de milă așa-ziselor vipuri țepuite de reginele magiei rogvaiv. Au plătit sute de mii de euro pentru ședințele de alungare a judecății și întunecare a minții. Au avut, deci, de unde. Pe de altă parte, sunt sărace lipite cu duhul, că numai un dobitoc putea să le toarne în buzunare sute de mii de euro unor mincinoase. Și ele, vipurile, nici măcar nu cred în Dumnezeu, așa cum țin să ne amețească pe la diverse șouri de joasă speță, pentru că pun înaintea puterii divinității niște muieri cu aere de zeu și flatulații imbecile de atarotuluistăpânitoare și atoatedesfăcătoare.

S-o spunem pe aia dreaptă și să nu tot plângem de milă oricărui imbecil: vrăjitoarele s-au îmbogățit pe spinarea fraierilor și fiecare își merită soarta! Pe ultimii i-a pedepsit Cel de Sus, iar la primele au dat o mână de ajutor și oamenii.

P.S. Țara asta rămâne, din păcate, țara lui ”las’ că merge și așa!” Când e vorba de muncă, obișnuim să ne ascundem lipsurile și comoditatea după chestii strălucitoare și zâmbete fade. La muncă ne simțim bine ori sîntem frustrați, altfel pare că nu se poate. Nu știm să muncim ca nemții, dar ne pricepem mai bine ca oricare alte popoare să învelim căcatul în staniol. Uităm că, vorba reclamei de la Țiriac Auto, când ”merge și așa”, nu merge!

Fără categorie

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.