O știre tare – ”Coroniță” cu probleme

Știrea merită cunoscută. O redau așa cum a fost scrisă:

”Spaimă fără margini pentru părinții unei fetițe de doi ani dintr-un sat de lângă Oradea. În timp ce se juca cu alți copii, micuța și-a pus pe cap o bucată de rulment, care a alunecat și i-a ajuns în jurul gâtului.

Disperați că nu pot să scoată inelul de fier, părinții au cerut ajutorul pompierilor de la descarcerare, care au dus-o de urgență la spital.

mama fetiței: „Erau copiii aștialalți. Dar ea era singură, s-a jucat și probabil că l-a aflat și l-a pus.”

dr. BERES ZSOLT – medic SMURD Bihor: „Și-a pus ca și o coroniță pe cap și, cum e capul elastic la doi ani, tot milimetru cu milimetru a ajuns în jurul gâtului.”

IOSIF TEGLAȘ – tatăl fetiței: „M-am dus la vecini și i-a băgat ceva pungă cu ulei și a încercat să o învârtească, să poată să o ia și nu a putut nicicum. Și apoi a vrut să o taie cu flexul.”

Pompierii au fost pregătiți să folosească un flex pentru a tăia inelul de metal. În cele din urmă, medicii au reușit să scoată bucata de fier după ce au anesteziat-o pe micuță și au uns-o cu parafină.

Ambianta explicație pompier: ”Asa și l-a tras pe cap – cum are conicitatea, a intrat. Când să-l scoată afară, cum s-a agitat fetița, nu l-a mai putut trage până nu s-a dat cu parafină si s-a adormit puțin fetița, ca să se liniștească.” 

Tatăl fetiței: „- Sunteți fericit? – Da” Până acum am fost mortal 🙂 , acum sunt mai liber.”

La câteva minute după ce a scăpat de bucata de rulment, micuța a fost luată de părinți și dusă acasă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.