Cine merita sa mearga la Bruxelles

Retineti un nume: DANIEL FUNERIU. Eu nu l-am retinut din prima, asa ca l-am notat pe o foaie. Ca asa sint eu, nu prea am memoria numelor. Dar acesta merita retinut. In viitor va ajunge sus de tot in politica si, sper eu, va inlatura o parte din jegul din lumea politica romaneasca.

Deci, DANIEL FUNERIU, 36 de ani, candidat din partea PLD pentru Parlamentul Europei. Asta acum. In urma cu doua decenii, a fost un olimpic de succes. La 17 ani, pleaca din tara si la 22 de ani este angajat de un laureat al premiului Nobel. Termina Universitatea din Strasbourg ca sef de promotie. O vreme poate fi regasit in SUA, dupa care 5 ani si-i petrece in Japonia, ca si cercetator si om de stiinta. Ca Europa sa beneficieze din nou de cunostintele si mintea lui stralucita, primeste o bursa de 2 milioane de euro pentru cercetare.

Mai pe limba alegatorilor: DANIEL FUNERIU e un tip care stie ce vrea, un tanar care merita respectul nostru. Al meu l-a castigat. L-am vazut in seara asta la Realitatea TV. Marturisesc, m-a mirat aparitia lui. Nu-l cunosteam, dar era diferit de tot ce am vazut pana acum in politica de Dambovita. Discurs clar, la obiect, fara inflorituri de prost gust, diplomatie. Omul e scolit, se vede. Are sange in instalatie – cum ar zice un amic. Vorbeste fluent, FARA GRESEALA, franceza si engleza si stie bine japoneza – doar a stat 5 ani in „Tara Soarelui Rasare”. Si a zis-o pe aia buna: nu vrea ca tinerii din Romania sa treaca prin ce a trecut el ca sa se poata afirma. El poate demonstra ca tara asta produce oameni de valoare, nu doar infractori, asa cum vor altii sa ne faca sa credem. Isi poate folosi experienta, cunostintele si mintea stralucita pentru a ne reprezenta in Europa.

Pentru un astfel de tip – retineti, in cheama DANIEL FUNERIU – mai ca-mi vine sa merg la vot si sa pun stampila pe chenarul unde-i vad numele. Nu fac politica, nu-mi place nici un partid, dar tanarul asta merita. Votati-l!!!

Si inca un lucru: stia ca „Regele Soare” este Ludovic al XIV-lea. („Marean” ar fi zis ca regele Soare e sefu’ de scara de la B14).

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.