Facem un live si il dam anonim

Sambata, tragedie in Bucuresti. O mama, nebuna clar, s-a aruncat in gol impreuna cu fetita ei de doi ani. Motiv numai bun pentru televiziunile de stiri si nu numai sa-si trimita reporterii geniali pentru a transmite live de la fata locului sau locul fetei. Trecand peste balbele penibile, repetarea la nesfarsit a unor informatii, sincroane cu soferul de la ambulanta care nu prea stia multe sau intrebari de genul: „Cand se termina ancheta?” adresate purtatorului de cuvant al Jandarmeriei (care se ocupa cu multe, numai cu anchetarea unei sinucideri nu) am retinut o tampenie scoasa la inaintare de reporterul de la Realitatea.

In timp ce lua, in direct, sincron doctoritei de la Ambulanta, reporterita de la Realitatea o intreaba daca nu a discutat cu rudele femeii despre cauzele care ar fi impins-o la gestul sau si daca nu e vorba despre o cearta cu tatal fetitei, legata de recunoasterea paternitatii acesteia. Medicul spune ca nu poate sa declare asa ceva, ca nu are informatii de acest gen. La care angajata de la Realitatea ii zice: „Haideti, spuneti-ne asa, off the record!” Reamintesc: sincronul era luat in direct 🙂 Reactia doctoritei a fost una pe masura indemnului: „Cum adica off the record cand sint in fata camerei, in direct?!”

Mai e ceva de zis?

Fără categorie

1 Comment

  1. Offfffffff, there, cordialitatea jurnalistei! imi imaginez cum ar scrie ea o cerere catre patron:
    Subsemnata Vectoriana Estescu, angajata in functia de reporter Realitatea, va rog sa-mi aprobati cererea pentru marirea salariului pe luna ianuarie pentru ca in acest interval am realizat un numar mult prea mare de stiri si liveuri chiar de la fata locului. Semnat: anonim
    Yesssssssssssssssssssss!!!! Firma de catering, angajam ospatarite ( fete sau baieti )!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.