De veghe in parcare

Accident? Scandal? Miting? Au fost intrebarile existentiale care m-au strabatut cand am ajuns in dimineata asta la studio. In fata sediului se postase un agent de politie care nu lasa pe nimeni sa opreasca. Zona – baricadata cu niste obiecte cu sigla de TV pe ele. M-am oprit langa purtatorul de grade si i-am zis ca lucrez la respectabila institutie media si vreau sa parchez. „Nu se poate”, zice omu’, de altfel respectuos si civilizat. „Vine domnu’ Olteanu si a cerut sase locuri de parcare”, mi-a explicat cand mi-a vazut semnul intrebarii de pe fata. Adicatelea, onor presedintele Camerei Deputatilor trebuia sa-si faca aparitia la emisiune la Tavi Haragos. Ce naiba, nici cand au venit Basescu si Tariceanu la tv nu au tinut atatea locuri si nici nu a fost trimis un politist sa faca de garda la parcare.

Ce e mai simpatic e ca ora 10, cand Bogdan Olteanu trebuia sa fie aici, a trecut de mult si omul nu si-a facut aparitia. Explicabil. La cate locuri de parcare a rezervat trebuia sa-si puna la punct flotila de masini cu care vine. Si asta ii ia timp…

Breaking news: Se pare ca politicianul si-a facut in cele din urma aparitia. Nu cu 6 masini, ci cu una singura. Dar avea spatiu, nu gluma, ca sa parcheze.

Fără categorie

2 Comments

  1. Dragule, in completare ….
    Venind dinspre Beius, pe la pranz, in curba mare din Felix, pe langa fosta piata, trecea un VW al Politiei, cu girofarurile pornite, urmat de vreo 2 – 3 masini de teren, in care se afla si onor Bodanel Olteanu, in drum spre electoratul lui drag din zona Binsului … Nu pot decat sa sper ca bastinasii l-au intampinat dupa bunul obicei al locului, dupa cum merita individul, adica cu oua stricate … Noroc bun!

  2. prin beius nu s-a stiut de vizita. probabil a fost una secreta.eu de obicei stiu ce misca prin oras da nimeni habar nu avea. iar isteria asta cu politicieni de pe la mitici nu o inteleg. nimeni nu-i baga in seama pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.