Paparatele si babele kung-fu

Eu ii articulam de dracu’ ii lua. Nu-mi pasa de politai si de bila de grasime din fata mea. Cum, ma? Sa-mi distruga masina niste imbecili ce-si dedica profesia scotocirii prin viata altora? Praf ii faceam. Badea zice ca a fost calm. Pai le faceam imediat un spagat cu rotire de picior spre maxilarul aluia de la volan, care a dat cu „caruta” lui direct peste masina proprie si personala.
O sa ajungem ca in tarile „civilizate”, unde paparatele isi desfiinteaza de multe ori victimele. Cine a vazut filmul „Paparazzi” stie despre ce vorbesc. Bine, la noi, ca si la ei, vedetele se si duc exact acolo unde stiu ca vor fi trase in chip. (Nu e cazul lui Badea si Gadea, nu-i vad prin cluburi de fitze. Cel mult pe la un club de karate, pe primul dintre ei.)
Pe de alta parte, merita apreciat modul in care Gadea si Badea i-au prins pe fotografii de scandal. Manevra demna de securistii pe care cei doi ii blameaza atat. 🙂

Ca veni vorba de batai si alte tampenii, mi-am infrant temerile si m-am uitat si la niste „Povestiri adevarate. La Acaaaaaasaaaaaa. In reluare. Noaptea, dupa ora 24, sa ma si sperii putin. Am privit si am ramas cu o intrebare: ce fel de looseri pot da pe post niste materiale jenante, de rasul curcilor? Dar, mai ales, cine dracu’ se poate uita zilnic la asa ceva? (Na, ca sint 2 intrebari.) Intr-un material se bateau 3 babe – granny fight 🙂 – necajite ca a lor cumnata cica si-a omorat sotul pentru a le lasa pe ele fara avere. In altul, un Don Juan de rahat, genul Dorel – „era mare sobolanul ala, ma?” – se lauda pe cate a regulat el incolo si incoace. Si in al treilea, o tipesa se razboia cu fostul husband, vanator mare de averi. Disperare, lacrimi, figuri, inima ranita, bla bla.

Dupa astea trei materiale, neuronii mei au emis un protest atat de puternic incat am mutat imediat pe Discovery, dupa care m-am relaxat cu inca un episod din Star Trek. Asa, ca sa moara de ciuda manelarii si babele barfitoare.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.