Despre spagat, noaptea tarziu

Printre doua meciuri de snooker (apropo, la Masterul Londrei Hendry a fost eliminat de Mark Selby, naspa) si un documentar de pe Discovery, mi-am facut timp sa ma uit la Mircea Badea. Ma uit in fiecare seara cand are emisiune. Cred ca e o modalitate de a-mi relaxa neuronii. Fata de „deontologii incrancenati” – cum ii numeste shpagat-makerul de la A3 – Badea e un tip care le zice pe nume, dar fara sa uite sa faca misto de toti idiotii. Foarte tare! Mai ales citirea editorialului lui Tuca de aseara, cu finalul apoteotic despre „a avea coaie”. Asa, distrugatorule de telefoane! Zi-le-o alora de la CNA, sa moara de nervi!!!

Aseara a bagat una faina, de la Mazare citire: „Constanta nu-i Brazilia!” 🙂 Evident, asta poate face parte din ciclul „Iarna nu-i ca vara!”, „Bucurestiul nu-i Parisul!” sau „Oradea nu-i Geneva!”

Si nu pot sa nu achiesez 🙂 la ce spunea deunazi despre vanatoarea de la Balc. As vrea sa vad si eu un vanator de ala ale carui cizme valoreaza probabil cat leafa mea pe vreo jumatate de an cum e fugarit de un mistret 🙂 sau cum se bate cu animalul in lupta dreapta. Harsti, harsti! Castiga la puncte, in repriza a 11-a, mistretu’!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fără categorie

3 Comments

  1. badea are sprijinul patronului pentru ca vorbeste impotriva lui basescu. e clar. de aia isi permite sa vorbeasca ce vrea. de ce nu comenteaza insignifiantul procent aunui partid fantoma numit …ha..ha..ha.. conservator. pentru ca va pleca urgent de la antena. asa ca nu prea e de admirat cineva care comenteaza doar o fata a problemei….

  2. Badea, ca si toti cei ce apar pe sticla la talk-show-urile de la Antena, trage spuza pe turta patronului. Se vede. Dar nu poti nega ca are tupeu si le zice bine. Chiar daca nu se leaga de lucrurile care ar dauna minusculului partid pe care trustul voiculescian il trage dupa el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.