Sambata, am plecat dis-de-dimineata spre casa. Motiv mai mult decat imbietor: mi-am facut simtita prezenta la taiatul porcului. Sint bucuros. Nu ca l-am taiat. Ala e meritul lui fratelo, care face pe artistul cu cutitul in mana pe carnea animalului. Sint multumit ca mi-am satisfacut poftele furibunde de a manca un niste supa acra, cu carne de porc, jumere, niste carnat bun si proaspat, ceva friptura si carne fiarta in ceaunul mare imprumutat de la vecini.
Mancare buna, stomac ingreunat si acum seara niste ceai de tei sa fie ok somnul de-a lungul noptii.
Si acu’, fara nici o legatura, dar am vazut chestia asta la Brainiacs si nu vreau sa o uit: cel mai puturos vant – basina pentru cei care nu pricep 🙂 – e cel produs de varza de Bruxelles. Urmeaza, in ordine descrescatoare, ouale, traditionala fasole si, printre ultimele, bauturile carbogazoase. Se zice ca un om elibereaza in atmosfera in jur de 10-15 vanturi pe zi. Uite de ce se duce dracului atmosfera si de ce creste efectul de sera: 10 vanturi X6 miliarde de oameni=60 de miliarde de partzuri…si asta every day… Despre ce vorbim? Ce industrie? Ce euro1 sau non-euro? Parztul duce la incalzirea climei 🙂 Se mai zice ca doar un om din cinci emite metan pe partea dorsala, deci numai ala poate sa-si puna bricheta la arzator. In plus, unii zic ca partzaiala sau, ma rog, ritmul de tragere este o chestie genetica.