O saptamana ca oricare alta

Incepe o noua saptamana. Nimic nou sub soare. Saptamanile incep si se termina de mii de ani. Nu spun ceva iesit din comun cu asta.

Dar eu mi-o doresc normala. Ca oricare alta. Nu vreau sa difere fata de una normala. Pentru ca nu mai stiu prea bine cum arata una normala. O vreau plana, lina…fara valuri. O vreau asa pentru ca stiu ca nu prea are cum sa fie. Dar vreau sa se termine cu bine.

Pentru ca astazi, la inceput de saptamana, cineva drag mie incepe o confruntare extrema, din care poate iesi un singur invingator. Unul pe care doar Cel de Sus poate sa-l stabileasca. In toata lupta asta conteaza si propria vointa si sustinerea celor din jur, pe care o are. Neconditionat. Nu am stiut niciodata sa ma rog, dar am incercat sa cer – in felul meu – ajutorul Celui care ne vegheaza nestiut. Acum am cerut si cer… Si o sa fie bine…

Si tot azi, altcineva drag mie isi mai trece pe rabojul vietii inca un an. Asta ar fi un inceput de saptamana normala… Sa poti zice „La multi ani!” si sa simti ca lumea e a ta… 🙂

Fără categorie

4 Comments

  1. eu personal nu vreau sa am o saptamana normala. cred ca ma plictisesc daca toate sunt normale…ne trebuie ceva combatant…sa vedem daca facem fata.

  2. cand vorbeam de o saptamana normala ma refeream la una fara evenimente negative. in rest, evident ca vreau provocari 🙂 , adrenalina, situatii noi de rezolvat. altfel viata nu ar fi frumoasa. insa URASC toate intamplarile nefericite care se produc in viata unui om. sint inevitabile, stiu, dar asta nu inseamna ca sint obligat sa le iau asa cum sint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.