Alianţa neschimbaţilor

Urlă bietul politician pesedist de-l dor toţi bojocii: „Fraţilor, m-am schimbat! M-am convertit la religia cinstei şi onoarei, am jurat că nu voi avea linişte până nu voi găsi şi jugăni toţi hoţii din partid, să spălăm o dată pentru totdeauna renumele nostru de partid de corupţi!”

Ăsta chiar ne crede proşti. Alooo, nenea, trage-ţi două pălmi şi trezeşte-te la realitate. Cum să cred eu în urletul tău de apărător vajnic al dreptăţii, când la lansarea candidaţilor PSD au apărut în faţă personaje de trista amintire din istoria partidului triplu trandafiriu? Mare nesimţire să clamezi schimbarea, să invoci postul Paştelui pentru a jura că vei câştiga alegerile şi să le arunci alegătorilor în faţă nişte baroni şi politicieni „care este”. Apropo de Vanghelie, a mai scos una memorabilă în momentul în care i-a promis lui Vasile Blaga că „o să-i tai labele de buldog!” Vezi să nu dai în turbare, domn’ primar de 5…

În plus, ce să mai cred eu din mesajul de schimbare şi de forţă al PSD, când partidul opozant tocmai ce a încheiat o alianţă cu „soluţia imorală”. „Roşiii” nu s-au învăţat minte după 2004 şi nu au realizat că dacă lupul – partidul conservator – îşi schimbă coada (numele), nu face acelaşi lucru şi cu năravul. Dar Mircea Geoană ştie că din afacerea asta PSD va câştiga o promovare directă pe media cu antene, iar domn’ profesor îşi vede asigurat un nou fotoliu în Parlament.

Totuşi, ceva s-a schimbat în PSD. Doctorul Sorin Oprescu a spart unitatea de monolit a partidului în jurul candidaţilor şi s-a decis să candideze singur. Daca vrea să le demonstreze celor din propriul partid că poate reuşi pe cont propriu, a reuşit.

Fără categorie

2 Comments

  1. conservatorii sunt niste lipitori politice. supravietuiesc doar lipindu-se de cate un partid puternic inainte de alegeri pentru ca mai apoi sa faca ce vor cu locurile castigate. oricum ei vor trage mult in jos psd-ul dar probabil compenseaza cu accesul la tv.si noi stim cu toti ca prostimea crede tot ce zice tv-ul.

  2. iar referitor la oprescu asta e un mitic autentic care se crede cel mai bun din parcare…boala specifica medicilor…dar participarea lui ca independent va distruge psd-ul la nivel de bucuresti. blaga castiga pe acest motiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.