Radare fixe prin Bihor

Sincer să fiu, radarele sînt acum ultima mea problemă. Dar, dacă totuşi vrea cineva să ştie şi să nu rişte să dea cu subsemnatul pe la Poliţia Rutieră, nu strică să ţineţi cont de faptul că în judeţ au mai fost instalate câteva radare fixe, de genul celor din Sânmartin. Şmecheria este că, deşi instalate de luni, existenţa radarelor a fost făcută publică abia azi, la o conferinţă de presă a Poliţiei Bihor. 🙁

Iată comunicatul IPJ Bihor:

„Începând de luni, 27 octombrie, ora 00.00, pe raza a patru localităţi bihorene tranzitate de D.N. 1 au fost puse în funcţiune patru cinemometre fixe (radare),
– în localitatea Borş, pe D.N. 1, la km 640+591 m;
– în localitatea Sântion, pe D.N. 1, la km 638+51 m;
– în localitatea Tinăud, pe D.N. 1, la km 587+905 m, şi
– în localitatea Aleşd, pe D.N.1, la km 590+16m.

Cele patru radare fixe vor funcţiona non-stop 24 de ore din 24 şi vor fotografia abaterile privind nerespectarea regimului de viteză comise pe respectivele porţiuni de drum.
Toate comunicările de la respectivele radare vor fi centralizate la dispeceratul Centrului de Monitorizare a Traficului Sânmartin, iar contravenienţii vor fi sancţionaţi conform reglementărilor legale în vigoare.”

Adilabos

Când eşti pus să-ţi povesteşti viaţa, parcă nici nu ştii ce să alegi să spui. S-au întâmplat atâtea în anii pe care i-ai trăit încât totul ţi se pare important şi te temi să nu rămână ceva pe dinafară. Alţii, din contră, cred că nu au făcut mare lucru şi nu prea au habar ce să le spună celor care ar vrea să audă ceva despre ei. Mie-mi place să cred că fac parte din prima categorie. Mi s-au întâmplat multe. Frumoase sau urâte, dar niciodată nu le-am regretat. Le-am luat pur şi simplu aşa cum s-au întâmplat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.