Ziua celor 13

header-site-ttv-copy

Facem asta de 4 ani şi mai bine. Şi mai bine în sensul că încercăm să evoluăm de fiecare dată. 🙂 Cu oameni mai puţini ca altădată, cu gecile sau hanoracele pe noi, fără apă ori pahare, dar – ăsta e anunţ în premieră, în exclusivitate 😉 – cu motorină în centrală (de azi, de la ora 10:45), deci cu căldură în clădire.

Fiecare scrutin, fiecare zi de alegeri – şi au fost câteva în aceşti ani – au însemnat tot atâtea zile petrecute de dimineaţa până noaptea târziu în televiziune. Când eşti singur nu te afectează prea mult, ba chiar te bucură pentru că nu stai singur acasă. Mai greu e pentru cei cu familie sau iubite/iubiţi. Acolo eu aş opta clar pentru viaţa personală, fără a neglija, însă, profesia.

Revin. Duminică mai avem o zi lungă de petrecut în tv. De la ora 10 începe la TTV „Ziua celor 13”. 6 jurnale de ştiri, talk-show „Ştampila pe ei”, toate făcute de colegii mei, atâţia câţi mai sîntem. Tot ce se întâmplă, reacţii, cum se votează – şi aici mă refer la participarea la scrutin -, incidente, dar şi primele declaraţii după, statistici, rezultate parţiale – despre toate puteţi afla duminică, de la ora 10 până după ora 22. Program non-stop, adicătelea.

Şi vom rămâne din nou cu satisfacţia că am mai făcut ceva probono. Un maraton pentru mândria noastră de jurnalişti. Apoi, revenim la obişnuitul program. Ăla în care ştim când plecăm, dar nu când ajungem acasă. Decât dacă avem pentru cine.

Detalii despre programul de duminică, în zilele următoare, pe saitul TTV.

UPDATE: Uf, a venit şi promoul la ce va fi duminică:

Adilabos

Când eşti pus să-ţi povesteşti viaţa, parcă nici nu ştii ce să alegi să spui. S-au întâmplat atâtea în anii pe care i-ai trăit încât totul ţi se pare important şi te temi să nu rămână ceva pe dinafară. Alţii, din contră, cred că nu au făcut mare lucru şi nu prea au habar ce să le spună celor care ar vrea să audă ceva despre ei. Mie-mi place să cred că fac parte din prima categorie. Mi s-au întâmplat multe. Frumoase sau urâte, dar niciodată nu le-am regretat. Le-am luat pur şi simplu aşa cum s-au întâmplat.

0 comentarii la „Ziua celor 13

 • 26 noiembrie 2008 la 21:46
  Permalink

  Imi aduc aminte, oarecum cu nostalgie, ce mancare de nervi a fost acum 4 ani cu superbele campanii si cum m-am dus sa ma imbat cand s-a terminat toata minunea. :))

  Răspunde
 • 27 noiembrie 2008 la 7:07
  Permalink

  mie mi-e mila de bietii candidati. cum stau ei stresati si emotionati. ca niste copii din clasa 1. doar doar o prinde ciolanul cel mare…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.