Ce încălzire globală? Glaciaţiune, frate!

Hai să v-o zic pe aia dreaptă: cercetătorii ăştia care cred ei deştepţi şi spun că avem de-a face cu încălzirea globală E NIŞTE PROŞTI! 😀 Minte, dom’le!

Ce încălzire globală, când nici nu s-a terminat toamna şi, dimpreună cu ai mei colegi, ne jucăm de-a statuile pe la locu’ de muncă. Ţurţurii lipsesc…deocamdată. E frig de crapă pietrele-n capul caprei (ăsta a fost mai mult exerciţiu de dicţie, da’ e bun să-ţi descleştezi fălcile 😉 ). Mi-s reci picioarele, mi-e frig la mâini, asta chiar dacă alţii ar explica-o printr-o proastă circulaţie în corpul subsemnatului. Oi fi având câteva sensuri giratorii care mai încetinesc circulaţia, cine ştie!

De felul meu nu-s un friguros. Par egzamplu, în facultate umblam mereu deschis la fâş ori la hanorac, că doar, na… puşca şi cureaua lată, ce student eram o dată 😀 Dar acum, zău dacă nu-s dispus să-mi iau un calorifer mergător, să-l port peste tot cu mine. Nu de alta, dar simt că mă/ne paşte o glaciaţiune şi, cum numai moacă şi blană de mamut nu am (Hello, Manny! 😉 ) cred că va trebui să învăţ nişte scheme de yoga. Alea cu repetarea de sute de ori a mantrei „Mi-e cald! Mi-e cald! Mă sufoc!”. Poate aşa mă voi încălzi cât de cât.

Şi, ca bonus, chestia asta o voi introduce-o dimineaţă, înainte de şedinţă, ca gimnastică de înviorare. Repetată pe mai multe voci, riscăm să ne placă şi să ne încălzim… 😉

UPDATE: Esteeeeeeeeee!!!!!!!!!! S-a încălzit!!!!!!!! 😀 Afară! 🙁

Fără categorie

5 Comments

 1. pai au uitat ca a venit iarna. nu se vede inca. acum 2 saptamani alergam pe afara in tricou. lasa-i sa se desmeticeasca responsabilii cu dezghetul din imobile. mai urcate in masina si porneste motorul. cu 50 de lei pe zi te incalzesti de minune.

 2. Ei, se pare ca trecu vremea si peste tine …. dar ar am si io niste nedumeriri ….
  1. cand dracu ai avut tu fâş in facultate, ca io nu-mi aduc aminte ?…..
  2. de ce nu mai tragi un rom la măsea, ca in vremurile bune ale studenţiei ?…. sau macar o bere cu pufuleti, urmarind un meci de UCL….
  3. stai mai mult cu amica, pen` că dragostea topeşte şi otelul, daramite gheaţa din sistemul tău de conducte …..
  Hai, noroc !!!!!!! Şi căldură în casă!!!!!

 3. soso, raspunsuri punctuale:
  1. am avut şi fâş şi hanorac. fâş albastru.
  2. am îmbătrânit şi nu mai beau rom. am trecut şi eu pe băuturi mai potrivite pentru vârsta mea: bere, vin etc
  3. 😀
  Căldură şi ţie! Dinspre Sahara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.