Handbal doar cu juniorii la CSM Oradea

UPDATE: Conferinţa anunţată pentru marţi s-a amânat pe joi.

Se va anunţa oficial mâine, marţi, la o conferinţă de presă organizată la ora 10, dar eu am aflat-o mai repede de la colegul de la sport Adi Ciucuriţă, care a aflat-o şi mai repede decât mine. De obicei, nu prea scriu despre astfel de chestiuni, dar acum e destul de fierbinte şi interesantă. Aşa că…

Conducerea Clubului Sportiv Municipal s-a săturat de ameninţări în urma parcursului dezastruos al echipei de handbal a Oradei şi a trecut la fapte. Aşadar, potrivit unor surse oficiale s-a decis stabilirea unui plafon maxim de salarii, muuuuult sub cele actuale, pentru lot. În acest fel, mulţi dintre actualii componenţi, poate chiar toţi, îşi vor căuta alte angajamente. Aşa se face că echipa va rămâne fără jucătorii cu care a atacat turul şi va juca în retur doar cu juniorii.

Acum, sincer să fiu, nu văd care e pierderea! Mai curând facem economii în bugetul oraşului, pentru că jucătorii de până acum ai CSM-ului nu au făcut mare brânză. Ba chiar nu au făcut deloc, pierzând aproape toate meciurile, deşi au fost plătiţi să le câştige, nu-i aşa 😉 . Dacă le vor pierde juniorii, nu-i niciun bai. Au timp la anul să pună experienţă pe ei la anul, în divizia secundă. Plus că nu-s plătiţi ca vedetele, ci ca nişte simpli… juniori.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.