NASA dezvăluie ceva „excepţional”! Ce??????

UPDATE: Cristi mi-a atras atenţia că mult promovata – mai mult pe Hotnews – conferinţă a NASA se referă, de fapt, la o descoperire mult mai puţin senzaţională decât credeam noi, common people. Sigur că pentru astronomi e superimportant să descoperi o gaură neagră junioară – de doar 30 de ani 😉 – la o aruncătură de băţ de Pământ, adică la vreo 50 de milioane de ani lumină. Câţiva paşi cosmici, acolo! Dar eu continui să cred că timpul e aproape, iar până în 2012 nu mai e mult. După aia o să fie mai greu de explicat de ce nu a venit sfârşitul lumii, aşa cum ne grăieşte Hollywood-ul. 😀 Detalii despre descoperirea NASA – serios, acum, poate chiar e importantă – aflaţi aici.

Ce-o vrea să spună NASA cu asta –NASA: conferinta de presa despre descoperirea unui „obiect exceptional” in spatiul cosmic? Cei de acolo sunt oameni de ştiinţă care nu se entuziasmează la orice. Decât, bănuiesc, atunci când chiar au descoperit un „obiect excepţional”! Abia aştept până la 19:30, să văd ce au de spus. S-ar putea să aflăm răspunsul la unele dintre întrebările care nu dau pace omenirii de ani şi ani.

În ultima vreme ni se tot dă de înţeles, până şi de astronomul Vaticanului, că ni se pregăteşte ceva, că nu sîntem singuri în Univers – chestie pe care o bănuiam cu toţii, doar că – în afara ufologilor – nimeni nu o credea 100% din lipsă de dovezi. Poate ni se va spulbera aura de Toma Necredincosul şi ni se va da să pipăim şi să urlăm „Este!” 🙂

Să se schimbe azi ceva? Tare curios mai sînt!

 

Fără categorie

3 Comments

  1. Acuma ce sa zic… intrebarea e in cazul in care se refera la inteligenta extraterestra, care sunt intentiile? Sa punem mana sa ne cumparam arme? Sa ne sapam adaposturi? Sau sa credem ca urmeaza o perioada de prosperitate? Una peste alta dovedirea existentei unei alte civilizatii superioare va zgudui din temelii intrteaga societate si ordine mondiala. Vor avea loc schimbari de ierarhii, de structuri politice, vor cadea religii vor aparera altele noi… omul ca specie va fi pus in fata celei mai mari incercari din existenta sa. Vom face fata?

  2. Se vorbeste (Zvonistica) fie despre o gaura neagra fie despre doua emisii uriase de raze gama. Deci pentru noi nimic spectaculos….

  3. No vezi…am avut dreptate. Conferinta de presa se refera la descoperirea unei gauri negre care are 30 ani vechime si care se afla la 50 milioane ani lumina fata de pamant. Sunt cam dezamagit… Cam mare reclama pentru asa eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.