De ce iubim femeia

Sînt un semi-insensibil, care ştie să râdă şi să plângă lângă tine. Mă doare când ești tristă și mă bucur ca un copil când ești veselă. Recunosc că sînt un orgolios, care îşi calcă pe mândrie doar ca să te aibă, zâmbind, lângă el. Sînt un anti-plimbăreț 😉 prin magazine, care a învăţat de la tine să aibă răbdare printre rafturi, doar de dragul tău. (Mai ales ca tu ştii întotdeauna că nu tot ce e scump e şi bun şi că nu tot ce e ieftin e şi prost. 🙂 ) Sînt un tip ce se crede deştept, care îşi pune mintea la contribuţie atunci când îi spui că are responsabilităţi faţă de familia pe care vrea să o facă cu tine. Mă enervez când mi se spune ce și cum să fac și-mi trece repede când văd că ai avut dreptate. Trebuie să te simt lângă mine, căci altfel bate crivățul în jur. Mă distrez când îmi spui că te-ai îngrășat și îmi lipsesc cuvintele tale când taci. N-am nevoie de o zi specială, cum e 8 martie, ca să-ți spun că mi-ești mai dragă decât orice pe lumea asta.

Iubesc copilul din tine, admir femeia puternică și aș înnebuni fără căldura și dragostea ta.

Pe scurt, sînt un membru al lumii bărbaţilor care s-ar prăbuşi pentru mine dacă nu ai fi tu.

Iar ceea ce am scris până acum poate spune orice bărbat din lumea asta, care are nevoie de jumătatea lui. Pentru că aşa se simte întreg, împlinit.

De aceea vă iubim, doamnelor, noi, bărbaţii ăştia! Şi de aceea te iubesc eu pe tine, Neiuţă!

P.S. Nu am vrut să-l imit pe Cărtărescu. El spunea motivele pentru care iubim femeile. Eu zic că orice bărbat iubește FEMEIA. Jumătatea lui.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.