Huidu și România (ne)împărțită în două

Disecarea mediatică a lui Șerban Huidu a ajuns la limita jenantului și a lipsei complete de deontologie. Angajații lui domnu’ Dan s-au postat în fața casei cârcotașului, de unde transmiteau imaginea locuinței. De ce? Habar n-am. N-are nicio logică să postezi într-o parte a ecranului ”acum, la Șerban Huidu acasă„. La Realitatea a fost plantat Vadim Tudor, cel mai înverșunat dușman al autorului accidentului, ca să-i dea în cap în direct și să-și toarne lăturile la oră de maximă audiență. Badea a făcut audiență maximă prin tratarea subiectului, iar B1 TV nu s-a lăsat mai prejos. Evident, toate jurnalele de știri s-au deschis cu accidentul lui Huidu, cu ce cauze a avut accidentul lui Huidu, cu live-uri despre accidentul lui Huidu.

Accidentul a împărțit România în două!” – au lătrat idioții cu camera în față. Nici vorbă, purtători de căști și cititori fără IQ de prompter! Voi i-ați împărțit în două pe tâmpiții care vă ascultă fără să judece ce spuneți. Pe ăia care se hrănesc cu talk-showuri, care își trag în venă branula discuțiilor copiate după OTV și lasă să curgă vorbele aruncate de voi, fără să le treacă prin filtrul gândirii.

Oamenii simpli gândesc cu simplitatea și bunul simț al românului: Huidu a făcut un accident în care au murit trei oameni și va răspunde. Păcat de el, dar sînt trei vieți care s-au frânt. Punct! După care și-au văzut de treburi. Nu de alta, dar se scumpește benzina, viața e din ce în ce mai scumpă, întreținerea se dublează, copiii au nevoie de haine groase, salariul e mic. Astea-s probleme și astea îi interesează, în cele din urmă. O dovedesc și ratingurile, care spun că n-a explodat numărul celor care se zgâiesc la televizor, avizi să vadă ce-i cu Huidu.

Cârcotașul e lapidat acum în piața publică a televiziunilor, de propriii dușmani, care se dau morali, încălcând minimul bun simț, care spune să nu dai în cel căzut la pământ. Jurnaliștii procurori și invitații lor dau verdicte la care nu acceptă opinii contrare. Ce e sigur e că trei oameni au murit, iar vinovatul va plăti. Dacă nu aici, măcar în fața lui Dumnezeu, către care își va întoarce privirea în momentele grele.

P.S. Cele trei zile obișnuite de tratare a unui subiect s-au terminat miercuri seara, când Realitatea a trecut la subiectul pixelului albastru al lui Patriciu ori al lui Băsescu, naiba mai știe. Alt subiect de tratat. Asa, vreo 3 zile.

Fără categorie

3 Comments

  1. Jenant ce s-a intamplat cu massmedia romaneasca ….nu e deontologic ce au facut ….au sfredelit cu cruzime „cutitul mediatic” zile la rand in „rana sufleteasca” a familiilor celor decedati, dar si a lui Huidu si a familiei lui …inca de a doua zi de cand am vazut ca incep stirile cu acelasi subiect, „HUIDU criminalul”, am stins televizorul in semn de protest….daca am face toti acelasi lucru cateva zile la rand, dupa prabusirea raitingului unor TV-uri poate ar renunta la trendul de cancan!

  2. / Ca sa te plagiez : Ceea ce mi se pare trist este eensă alvetca si anume tembelismul de a face din asta o stire care sa ocupe (aproape non stop) timpul de emisie a unor televiziuni de stiri . Ca si cum s-au terminat subiectele de discutie din aceasta tara nu mai pomenesc despre gangavelile si lalaielile binecunoscute cu care se lungeste fraza si astfel si perioada transmisiei speciale si nici despre faptul ca o victima avea, pe un post, coaste fracturate iar pe celalalt post grezna fracturata. Ci despre betia asta de cuvinte lemnoase si imagini reluate obsesiv, in legatura cu un accident, doar fiindca in el a fost implicat o persoana cunoscuta.Ceea ce mi se pare trist este tembelismul realizatorilor care au gasit un motiv de palavrageala aiuritoare, intr-un astfel de incident, o zi INTREAGA.Cel mai important subiect de pe lumea asta ramane sfarsitul lumii (ala adevarat !) dar pentru ei este de tot rahatul fiindca nu va putea fi comentat in direct si la editie speciala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.