Mămăligarii

Așa sîntem noi, românii! MĂMĂLIGARI! Cei care nu recunosc sînt niște mironosițe. S-au făcut declarații pompoase despre ”eradicarea violenței pe stadioane”, dar duminică un jucător a fost la un pas să fie ucis în direct. Dacă nemernicul ăla care l-a lovit pe Galamaz avea un cuțit în mână… Oricum, a avut un box, ceva de fier.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=ETi19ngWoyw [/tube]

Să fim clari: în țara asta nu se ia nicio măsură împotriva violenței. Sîntem buni la dat din gură, în rest – ZERO. Sportivii sînt uciși în cluburi sau nenorociți pe teren, jurnaliștii sînt loviți și înjurați (avem un idiot care sună în redacție și se referă constant la origini), iar oamenii simpli băgați în sperieți de interlopii care cuceresc țara. Și nimeni nu face nimic, decât declarativ.

Reacția stewarzilor de la Ploiești a fost identică cu cea a autorităților – Poliție, Jandarmerie etc. L-au lăsat pe huligan să fugă pe teren, după care îl salvează din mâinile steliștilor. Iar ploieștenii îi fac paravan, devenind complici cu ”drogatul”. Așa și cu interlopii, arestați de gura presei și spălați și eliberați mai târziu.

NU SE MAI POATE! Ori se face ordine, ori tăcem și înghițim! Sau mai bine plecăm dracului din țara asta stăpânită de politicieni avari și interlopi împuțiți. Mai există o idee, lansată de Petre Cozma, omul care și-a pierdut copilul în mâinile interlopilor: să ne facem și noi, oamenii simpli, un clan al nostru și să ne impunem legea! Nu incit la violență; pur și simplu reacționez normal la ce se întâmplă. Așa cum, CORECT, au făcut-o jucătorii steliști, când l-au călcat în picioare pe jegul care a intrat pe teren. BRAVO!!!! A FOST LEGITIMĂ APĂRARE!  TREBUIA FĂCUT SÂNGE DERBEDEUL ĂLA! Doar că și jucătorii sînt români și autoritatea – adică arbitrul – îi scoate vinovați tot pe ei și le arată ”roșu”.

Bun! Și acum? Se face naibii ordine în tribune sau nu?! Revin polițiștii și jandarmii în tribune sau îi lăsăm pe grașii gen ăia de la Ploiești să gâfâie pe margine? Învață jandarmii să-i bată până nu mai respiră pe huligan? Promit să fiu primul care să-i aplaude și să-i laude pe post!

Fără categorie

1 Comment

  1. E in mod clar un atac criminal a unui scelerat. Avand un coeficient al inteligentei sub minimul national, respectivul ataca un sportiv fara un motiv anume, fara un castig personal. Cat de decazut uman poate sa fie gunoiul asazis suporter? Cum poate fi lasat liber un asemenea frustrat care prezinta un grad ridicat de pericol social? Sunt convins ca acest comportament deviant isi are radacina in relatia din familia respectivului, fiind in mod sigur victima unui abuz de au anume fel din partea tatalui sau. Iar aceasta frustrare inabusita constant, a explodat pe terenul de fotbal, ca un strigat de ajutor… Deci e de datoria noastra sa insistam ca acest personaj limitat si jenant in comportamentul lui sa fie „bagat in seama cum se cuvine” si pus deoaparte la pastrare cativa anisori buni. Deasemenea psihiatrii ar trebui sa intervina cu medicamentatia de rigoare, poate o sa reuseasca sa stearga traumele copilariei acestui individ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.