”Vuvuzelele” Cancan TV au cântat la ”Show-ul păcătos”

Că în presă sînt orgolii imense și tensiuni între diverse organe 😉 media, știam. Încep de la reporteri și cameramani și se termină pe ecrane, cu vedetele umflate cu aerul trecător al celebrității dâmbovițene. Observăm asta zilnic. Așa cum știm că lupta pentru audiență se face cu metode diverse, unele fără menajamente, altele de o lașitate penibilă.

Dar ce a fost aseară la Capatos depășește limita bunului simț, a minimei colegialități – ce cuvânt mare 🙂 -, limita cui vreți voi. În timpul emisiei de la ”Un show păcătos” bubuiau în direct, pe Antena 1, manelele de la Cancan TV, de pe Kanal D. Nu-s fanul lui Dan Capatos, nu are nevoie de susținerea mea, iar persoana mea nu se afă în targetul ”Show-ului”. Dar situația în care a fost pus antenistul a fost absolut penibilă. În timp ce discuta cu eternul Botebianca (aluzie la Brangelina, pentru cei care”nu știe ce scrie tabloidele” 🙂 ), Capatos era bruiat de urletele behăite ale maneliștilor din Kanal D.

Imagini, aici.

Situația a fost explicată prin faptul că Cancan TV (cacofonie acceptată, nu? 😉 ) are studioul lipit de al ”păcătosului”, fiind despărțit doar de un perete de rigips. În schimb, ”Cancanul” – saitul – nu a pomenit nimic de vecinătatea studiourilor, mărginindu-se să spună că muzica de la Kanal D se auzea în emisia Antenei 1. Și că a fost o ”situație delicată”. Nimic din explicația lui Capatos cu platourile, ceea ce nu e corect din partea realizatorilor emisiunii ”care știe tot”. Ba chiar sună a minciună.

Oricum ar fi, mă gândesc că turcii aveau niște bani în plus, nu mulți, să izoleze fonic platoul de la Cancan TV. Mai ales că au venit pe piață mai târziu decât ”Show-ul” lui Capatos. Concurența se poate face și cu mijloace corecte, nu cu ”șopârle” de mârlani. Asta cred eu, un om pentru care informarea corectă și omul din fața ecranului sînt mai importanți decât orice audiență. Am norocul să nu fiu presat de goana dupa ”orice, despre oricine, acum!” Și, Doamne, cât îmi doresc să rămână așa!

P.S. Cancan TV se termină – așa scrie pe decodorul de la Digi – la 00:30. Miercuri seara, s-a închis emisia la 00:49. 19 minute în plus în ciuda ”păcătoșilor”, nu?

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.