În mijlocul naturii

Dacă tot au întrerupt cei de la CET căldura, un nenea a găsit locul potrivit să se încălzească: la soare, lângă un copac din grădina unui bloc, direct pe iarbă. Nu-l deranja nimeni, era în mijlocul naturii. Sănătoasă treabă, nu? Singurul inconvenient: soarele era cam cu dinți, adică afară se înregistrau cam 10 grade.

Fără categorie

2 Comments

  1. Adi, te rog, dacă poți, vorbește cu domnii care se ocupă de transmisia TVS-ului să se hotărească în privinția formatului pe care îl folosesc. Într-o zi se folosește 16:9 anamorphic (de exemplu ieri), în ziua următoare se folosește 16:9 cu semnalizare WSS (cum e, de altfel, de preferat). Am impresia că ține de preferințele celui care e de serviciu în ziua respectivă. La o adică e bine oricum, dar să existe o coerență, totuși!

    Îmi cer scuze pentru comentariul off-topic, însă chiar nu am găsit o adresă de contact pe blogul tău.

    Victor

    1. Ai dreptate, Victor! E o problema pe care am sesizat-o si eu, chiar am adus-o in discuție la o ședința tehnica de ieri. Mă voi duce la colegii de la RDS sa vedem ce se poate face. Multumesc de observatie! Cât despre o adresa de contact, nu am considerat-o necesară pana acum, dar o voi pune cumva pe blog. Pana atunci ti-o scriu aici: adrianlabos@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.