Bunica bate toba, bunica dă cu cuțitul

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=ZWe04UlIAbI&list=UU_gKY4xB1DaN10LPQ7TahsA&index=1&feature=plcp [/tube]

O fi titlul mai glumeț, dar după ce vizionați imaginile de pe camera de supraveghere nu mai arde nimănui de glumă. O femeie a venit cu cuțitul în poșetă la o casă de schimb valutar și s-a repezit asupra vânzătoarei. Nici asta din urmă nu-i mai brează, ieșind afară din birou fără să-l închidă. Un fel de invitație – ”Poftiți, de mă furați!

Imaginile sînt cel puțin dure, ca să nu zic șocante – că tot nu le place unora termenul. O tanti absolut normală – la prima vedere și în altfel de circumstanțe – scoate cuțitul din geanta în care nu ne așteptam să aibă mai mult de un portofel gol, niște chei adunate cu un cerc de fier, un parfum ieftin și niște batiste de hârtie șifonate. Face un skandenberg cu mâinile în aer cu tânăra de la casă și o pune pe fugă, după care caută lejereanu prin sertare. Asta după ce abandonează cuțitul îndoit pe masă.

Cea mai tare fază, recunosc, e cea în care îi trăznește o palmă peste față casieriței. Parțial, fata merita lovitura, ca pedeapsă că a fost atât de credulă să deschidă ușa și să creadă că o tanti banală nu se poate transforma brusc într-un dur atacator, practicant de MMA varianta oldies. Bine că nu i-a dat o lovitură de picior căzută, urmată de un upercut și priză la pământ cu sufocare. 😀

Nu m-am abținut și tot am dat-o pe glumă. E normal, pentru că într-o țară în care babele au ajuns tâlhari la drumul mare, nu-mi rămâne decât să râd, ca să nu dau în bâlbâială.

Fără categorie

4 Comments

  1. @Emil Era cat pe ce. Am inteles ca amandoua au ajuns la spital cu rani – superficiale, dar rani. Asemenea situatii pot avea finaluri dramatice, stii tu mai bine, domn’ doctor, doar ai vazut multe la viata ta.

  2. Bunica ca bunica, vorba aia, licenta poetica cacofonia. Dar eu am remarcat-o pe domnisoara, angajata casei de schimb valutar. Mai rar ca un simplu angajat sa se bata asa pentru bunurile firmei. Eu sunt convins ca altii intr-o situatie asemanatoare nu ar fi deranjat-o prea mult pe doamna bunica. Ar fi apasat butonul de panica, si-ar fi aprins o tigara in fata casei de schimb valutar si ar fi asteptat… Pana la urma, nu fura de la mine, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.