Domnu’ politician?! Am un mesaj pe buletinul meu de vot!

Alegerile locale au fost o ocazie pentru alegătorii nebăgați în seamă de politicieni, dar nici de presă, să apară în prim-plan. Rămași în continuare necunoscuți, au reușit – totuși – să iasă în evidență cu mesajele pe care le-au lăsat pe buletinele de vot. Doar așa i-a ascultat și pe ei cineva, chiar dacă vocea lor se pierde repede printre cretinismele și cuvintele ilogice aruncate de politicieni prin talk-show-uri. Acolo oricine e important, numai omul de rând nu.

Revin la mesajele de pe buletinele de vot. Am primit de la colega mea de la Știrile TVS Florina Fofiu niște fotografii cu astfel de comunicări. De exemplu, un orădean de-al meu consideră toate partidele ”aceași mizerie” – aici respect gramatica omului, care nu-i afectează, zic eu, cu nimic opinia. 🙂 Se oferă cineva să-l contrazică?

Altul e român verde, clar. Bine, e român verde fără alb și roșu. 😉 O și susține public, dar o dă anonimă.

Și acum, creme de la creme, cireașa de pe tort și papionul de la smocking ori dopul de la sticla de pălincă:

Pentru cei care nu văd prea bine – ca mine 🙂 – ce a scris alegătorul nostru pe buletin, vin cu titrarea. Așadar, în ordinea numerelor de pe tri… pardon, de pe buletin: USL – Rușine!!!, UDMR – Guvernare rușinoasă!, UNPR – Niciodată!!, PDL – Guvernare rușinoasă!!, PRM- Nu!, Partidul Socialist Român – Nu!, PPMT – Unitate? , Partidul Verde – Nu!, Partidul Uniunea Ecologistă din România – Să fim serioși! 🙂 , PPDD – Nu!!

Totuși, omul a dat dovadă de nehotărâre: după ce i-a desființat pe toți, a pus ștampila cu votat pe fiecare candidat în parte. E semn că și i-ar fi dorit, nu? 😉

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.