În Realitate(a), primarul nu era acolo unde ziceau că e!

La emisiunea din seara asta de la Realitatea TV, primarul de Baia Mare era în direct prin telefon și dădea din nou explicații despre zidul țiganilor. Trecând este faptul că ”gardul” – cum îl numește Cătălin Cherecheș – a ajuns să fie mai mediatizat în România decât cel al micului popor chinez, problema e că pe grafica de la Realitatea apărea că pe edilul maramureșean l-au purtat pașii prin târgul lui Bucale.

Nimic grav și nimic senzațional, evident. Asta dacă nu aș fi vorbit tocmai atunci cu colegii mei de pe DSNG, care tocmai veneau de la BAIA MARE, unde au transmis o intervenție ÎN DIRECT pentru Digi24 a, cui credeți?…. Bingo! …a primarului Cătălin Cherecheș. 😀

Acum, ori că vreun grafician a greșit locația, ori că a reușit edilul să se teleporteze în timp util, a la Jean Luc Picard 😉 , ori cei de la RTV nu știau unde e primarele și au dat-o la plezneală.

Știu, nu e o chestie atât de importantă încât să grăbească sfârșitul lumii, dar ține de un principiu: cel al informării corecte. Până în cele mai mici amănunte.

P.S. Știu că toți greșim – chiar și eu 😉 – dar nu m-am putut abține. Iertare!

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.