Se lasă cu distracţie la Serbările Zăpezii de la Vârtop 2016

Amicul Gabi Bonaciu, anul ăsta PR Serbările Zăpezii de la Vârtop-Piatra Grăitoare 🙂 , a făcut oficiile de gazdă şi a trimis desfăşurătorul complet al evenimentului de la sfârşitul săptămânii. Mi se confirmă încă o dată că e cea mai plină şi mai promovată ediţie a Serbărilor.

Pe partea de organizare sunt de toate – concerte, concursuri, party la baza pârtiei, gratuităţi din partea sponsorilor, focuri de artificii, coborâri cu torţe. Din câte am văzut pe program, sunt mai multe decât în oricare alt an. Vă puteţi convinge parcurgând programul postat mai jos.

Afis Serbările Zăpezii Vârtop Piatra Grăitoare 2016 1 Program Serbările Zăpezii Vârtop Piatra Grăitoare 2016 2

Pe partea de promovare se vede că în echipă a intrat un om de presă. Nu e chestie de orgoliu de branşă şi nici nu-i înalţ osanale, ne ştim de prea mult timp ca să ne închinăm ode unul celuilalt. Dar anul ăsta am văzut clipuri de promovare, am primit imagini cu care să ilustrăm prezenţa în emisiuni a unor invitaţi din partea organizatorilor, am văzut protocoale de colaborare cu presa. 🙂 Cam cum trebuie să arate PR-ul unor Serbări.

În plus, la Serbările Zăpezii sunt aduşi artişti cu priză la public

Adică vin Cabron, Feli şi Smiley, care vor cânta sâmbătă seara. Apropo, când a auzit de Smiley, până şi Vlad, nepotul meu, şi-a întrebat părinţi dacă „nu mergem la Serbări?” 😉

https://youtu.be/RWxjB-ji1CY

https://youtu.be/33TXLRu50Jc

https://youtu.be/TdqAH9SJKIc

Aşadar, e rost de distracţie la Vârtop! Chiar dacă zăpada e un dor de-al nostru, de-al orăşenilor, chiar dacă sunt temperaturi de primăvară, muntele tot munte rămâne. 🙂

Cârcotaşi pot fi, iar în unele cazuri comentariile lor sunt pertinente. E adevărat, se putea mai bine, dar nu se poate să nu observe şi chibiţii implicarea şi eforturile celor implicaţi în organizarea şi promovarea acţiunii.

Organizatorii evenimentului Serbările Zăpezii Vârtop 2016 sunt Consiliul Judeţean Bihor prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Bihor, Primăria Nucet, Agenţia de Management al Destinaţiei Bihor, Asociaţia Pro Turism Vârtop – Apuseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.