Adio, Oradea Shopping City!

foto: youtube

Bănuiam că nu o să meargă la nesfârşit cu câţiva clienţi rătăciţi pe culoare şi doar cu un cinema şi un restaurant care mai atrag lumea. Însă de vineri, de când am aflat informaţia, sunt sigur: Oradea Shopping City se închide.

Sursa e credibilă, deci nu mă feresc să dau informaţia pe blog. Asta chiar dacă încă nu e făcut anunţul oficial.

Din câte am înţeles, firma care deţine/administrează mall-ul de pe Aradului a intrat în faliment şi atunci se pune lacătul şi pe OSC. Toate magazinele aflate acolo se vor închide ori se vor reloca. Restaurantul Ambasador, singurul care, după părerea mea, era administrat ca lumea şi avea activitate, va rămâne. Şi bine face.

Cinema Cortina, în schimb, s-a oprit din rulat filme încă de vineri – zice ebihoreanul.

Acum, sincer să fiu, nu pot zice că sufăr…

…după fostul Tiago şi, în curând, fostul Oradea Shopping City. Niciodată nu mi s-a părut a fi vreun concurent pentru mult mai dezvoltatul şi popularul Lotus ori pentru vecinii de la Era.

OSC nu a avut niciodată magazine care să mă atragă – probabil nu mă încadram în target. La cinema Cortina nu am fost niciodată, deşi mulţi mi-au lăudat confortul şi sunetul de acolo. De zona de restaurante mă leagă doar amintirea emisiunii prin care am încheiat existenţa TVS-ului local.

Probabil nu a fost bine manageriat sau Oradea nu mai ducea încă un megacentru comercial. Posibil să nu fi fost alocaţi suficienţi bani pentru promovarea mall-ului. Cert e că încă de la început ceva nu a mers bine cu OCS-ul.

Dată pe mâna unor oameni cu bani şi pricepuţi într’ale comerţului de mall, nu-i exclus ca uriaşa clădire de la capătul oraşului să revină la viaţă. Când, cum şi sub a cui conducere, sînt întrebări la care e treaba altora să dea răspunsuri.

Eu prefer să mă gândesc la o afacere din care să trăiesc bine. Idei? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.