Petrecere la birou: 4 hint-uri pentru a organiza un party MEMORABIL

Conduci o afacere şi vrei să îţi destinzi angajaţii prin intermediul unui party de zile mari? Eşti responsabil cu organizarea petrecerii de anul acesta la firma unde lucrezi? Vrei să afli mai multe lucruri despre cum se planifică un eveniment corporate? Pentru fiecare dintre cazuri vei găsi răspunsurile în acest articol.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să organizezi un office party DEMENŢIAL:

1. Nu uita de curăţenie

Organizarea unei petreceri la birou este, pe lângă ocazia perfectă de a-ţi cunoaşte mai bine colegii, un moment prielnic pentru a face curăţenie. Mai mult decât atât, dacă îţi doreşti ca evenimentul de care te ocupi să fie unul reuşit, este foarte important ca acesta să se desfăşoare într-un mediu curat şi într-un spaţiu cât mai liber cu putinţă. Tocmai din aceste motive, ar trebui nu doar să apelezi la ajutorul unei firme de curăţenie, dar şi să arunci documentele inutile, întrucât acestea ocupă cel mai mult loc într-un birou. În acest sens, dă click pe A4office.ro şi uşurează-ţi munca folosind un distrugător de documente şi CD-uri, care poate funcţiona chiar şi 24 de ore încontinuu. Fără doar şi poate, dacă vei elibera biroul şi îl vei igieniza, acesta va deveni, imediat, locaţia perfectă pentru un party de neuitat.

2. Mâncarea şi băutura

În mod evident, de la o petrecere, fie ea organizată la birou, nu pot lipsi mâncarea şi băutura. Dacă în ceea ce priveşte băutura nu există, neapărat, restricţii, referitor la mâncare ar fi de preferat să optezi pentru gustări, aperitiv şi desert. Pe lângă faptul că mâncarea gătită este nepotrivită în acest context, aceste preparate pot degaja un miros deranjant, care ar ruina ideea de petrecere corporate. Astfel, poţi comanda de la restaurantul preferat al colegilor sau angajaţilor tăi platouri cu aperitive cu care sigur nu vei da greş. Iar pentru că dulciurile vor fi, fără îndoială, punctul de atracţie, comandă de la Armonia, o cofetărie online din Bucureşti, cele mai delicioase şi aspectuoase prăjituri. În acest mod, nu doar că vei rezolva rapid această sarcină, dar vei reuşi să îi încânţi pe toti cei care vor fi prezenţi la petrecere.

3. Decoraţiunile

La acest capitol, dacă vei da frâu liber imaginaţiei, vei putea transforma atmosfera sobră a biroului într-una festiva. Ce trebuie să faci? Achiziţionează baloane, tuburi cu confetti, pălării colorate cu mesaje haioase inscripţionate, fluiere pentru petrecere şi chiar măşti şi vei observa că întregul decor se va schimba complet în momentul în care le veţi folosi. De altfel, poţi opta pentru amenajarea unui candy-bar, pentru a oferi spaţiului de lucru o notă de divertisment, dar şi să închiriezi un photobooth, pentru ca cele mai haioase momente să fie imortalizate. Cu certitudine, dacă vei pune aceste trucuri în practică, vei reuşi să îi impresionezi pe ceilalţi, dar şi să îi ajuţi să se destindă şi să se distreze.

4. Muzica şi dansul

Muzica reprezintă un aspect pe care nu îl poţi neglija, dacă îţi doreşti să organizezi cea mai reuşită petrecere la birou. Ideal ar fi să angajezi un DJ sau un band care să cânte live, însă având în vedere faptul ca spaţiul şi, probabil, bugetul nu îţi vor permite să faci acest lucru, asigură-te că, cel puţin, sistemul de sonorizare va fi unul de calitate. În plus, pentru ca toţi participanţii să se simtă în largul lor, ar fi de preferat să creezi un playlist cât mai variat, care să cuprindă toate genurile muzicale. Mai poţi apela la un truc inedit în acest sens: dacă unul dintre colegii/angajaţii tăi are voce şi îi place să cânte, profită de acest lucru şi roagă-l să întreţină atmosfera, măcar pentru câteva minute.

Aşadar, acestea sunt cele patru aspecte pe care trebuie, neapărat, să le ai în vedere, dacă îţi doreşti ca petrecerea pe care o organizezi la birou să fie una reuşită.

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.