3 intervenţii chirurgicale IMPORTANTE şi cum să te pregăteşti pentru acestea

Fiecare intervenţie chirurgicală are un grad mai ridicat sau mai scăzut de dificultate, atât pentru medici, cât şi pentru pacienţi. Pregătirile de dinaintea oricărei operaţii sunt esenţiale pentru buna desfăşurare a acesteia. Află, în cele ce urmează, cum te poţi pregăti, dacă urmează să treci prin una.

Iată cum să te pregăteşti pentru câteva dintre cele mai importante operaţii:

1. Implantul mamar

Dacă nu te mai încântă forma sau mărimea sânilor tăi şi îţi doreşti o îmbunătăţire, implatul mamar este ideal. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă unde îl faci, pentru că trebuie să aibă loc în cele mai bune condiţii şi să fie realizat de un doctor cu experienţă. Înainte de operaţie pregăteşte aşa cum se cuvine citind aici https://www.drjecan.ro/implant-mamar/ mai multe informaţii despre implantul mamar. Este important ca, înainte de intervenţie să nu îţi mai administrezi anticoncepţionale, să eviţi nurofenul sau aspirina, dar şi să îţi faci analize amănunţite. Eviţi, în acest fel, complicaţiile, iar operaţia va decurge corespunzător.

2. Naşterea prin cezariană

Dacă îţi doreşti să îţi aduci micuţul pe lume prin cezariană, trebuie să te asiguri din timp că poţi face acest lucru în condiţii de siguranţă. Ei bine, pe lângă toate analizele standard pe care le vei face, poţi apela la un dublu test pentru tine şi făt. Afla mai multe despre acesta aici http://www.babystem.ro/sfaturi-gravide/dublu-test-importanta-acestei-analize-medicale-prenatale-pentru-gravida-si-fat/ şi mergi să îl faci. Importanţa lui stă în faptul că, în acest fel, poţi detecta anumite afecţiuni pe care le are bebeluşul, iar medicul tău va şti exact cum trebuie să procedeze în cazul operaţiei de cezariană. De asemenea, acesta este recomandat şi dacă îţi doreşti să naşti natural, pentru că poţi să vezi dacă evoluţia sarcinii îţi permite sau nu să faci acest lucru.

3. Operaţie în zona ochilor

Ochii sunt esenţiali în tot ceea ce faci, aşa că este important să ai grijă de ei cu orice preţ. Dacă suferi de o afecţiune în această zonă şi trebuie să treci printr-o operaţie, este decisiv să te pregăteşti cum trebuie înainte, deoarece este o zonă foarte sensibilă. Astfel, înainte de intervenţie nu purta niciun produs de makeup, pentru că îţi vei irita ochii. De asemenea, trebuie să încerci să îi pastrezi cât mai curaţi şi să nu îi oboseşti. Dacă operaţia va fi una cu laser, acest lucru va influenţa pozitiv recuperarea post-operatorie.

Chiar dacă recuperarea nu va fi una foarte uşoară, dacă te vei pregăti corespunzător, simptomele de după intervenţii şi disconfortul vor fi diminuate considerabil! Ai grijă de tine şi totul va fi bine!

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.