(P) Ce atribute importante poate avea un acoperiș din tablă fălțuită

Una dintre piesele fundamentele pentru finalizarea unei construcție este, bineînțeles, acoperișul care trebuie să facă față cu brio la orice acțiuni ale forțelor naturii. Din acest motiv, materialul pentru care optați, ar trebui să răspundă celor mai exigente cerințe printre care se numără și durabilitatea.

Montajul din tablă fălțuită, o soluție eficientă și creativă

Tabla fălțuită reprezintă o soluție inovatoare în materie de acoperișuri care oferă siguranță și care pune la încercare creativitatea oricărui arhitect sau tinichigiu.

Acest material este versatil, fiind utilizat atât pentru reabilitarea unor clădiri vechi, cât și pentru construirea unor case noi. Tabla fălțuită poate fi ideală pentru orice tip de arhitectură, indiferent de stilul arhitectural – tradițional sau modern, condiția esențială fiind compatibilitatea cu celelalte elemente ale construcției.

Unul dintre principalele atribute pe care le are un acoperiș din tablă fălțuită rezidă în faptul că prezintă trei tipuri de garanții și anume: durata medie de exploatare este de 50 de ani, garanția anticoroziune este de 30 de ani, iar garanția pentru menținerea culorii este de 15 ani.

Materialul de calitate din care este conceput tabla fălțuită este oțel nordic SSAB cu grosimea de min. 0,60 mm.

Un alt avantaj este conferit de rezistența în timp a materialului și de designul unic prin intermediul căruia se evidențiază particularitățile arhitecturale ale construcțiilor.

Alte precizări și specificații tehnice

Temperatură minimă de montare a acoperișului ar trebui să fie de -15°C, în timp ce acoperirea este GreenCoat PLX Pro BT, 36µm, iar grundul 10µm în culoarea vopselei;

De asemenea, raza minimă de îndoire este de 1,5 x grosimea tablei, iar masa stratului de zinc este de 350g/m², iar unul dintre avantajele majore montării unui acoperiș din țiglă metalică rezidă în maleabilitate fapt care duce la finalizarea cu succes a oricărei lucrări de tinichigie, indiferent de gradul de dificultate.

Tabla fălțuită poate fi disponibilă în două culori – gri metalic și maro și în două dimensiuni 675 și 1250.

De asemenea, produsele care aparțin gamei GreenCoat sunt ecologice datorită faptului că o parte considerabilă a materialului tradițional este substituită cu o componentă bio.

Țigla fălțuită GreenCoat PLX Pro BT este un produs premium care face parte din clasa premium și în general este destinat acoperișurilor cu pante lungi.

Ce caracteristici și specificații tehnice poate avea acoperișul fălțuit cu fâșii lungi de tablă

În cazul în care v-ați orientat către montarea unui acoperiș din tablă fălțuită cu fâșii lungi de tablă, ar trebui să aveți în vedere următoarele produse recomandate de specialiștii în domeniu.

1. GreenCoat Pro BT

  • Tipul acoperirii de suprafață: GreenCoat Pro BT (la t<0,70 mm se aplică o valoare mai mică cu două unități);
  • Acoperirea de suprafață: structurată;
  • Luciu: 40 și 10 ;
  • Clasa de rezistență la radiațiile UV: RUV3;
  • Clasa de rezistență la coroziune: RC5;
  • Capacitate de formare la rece: excelentă.
  • Rezistență la zgâriere, (N): 35.

2. GreenCoat Pural

Tipul acoperirii de suprafață: GreenCoat Plural
Acoperirea de suprafață: structurată;
Luciu: 40 și <5;
Clasa de rezistență la radiațiile UV: RUV4;
Clasa de rezistență la coroziune: RC5;
Capacitate de formare la rece: excelentă.
Rezistență la zgâriere, (N): 40

Pentru a afla mai multe informații despre beneficiile pe care ți le poate oferi montarea unui acoperiș cu țiglă fălțuită, vizitează site-ul roofart.ro.

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.