Prima piesă de teatru pro-viață din România va fi prezentată la Summitul Global de Conducere de la Oradea

Ediția din acest an a Summitului Global de Conducere de la Oradea, organizată în 15 și 16 noiembrie, va fi marcată și de prezentarea primei piese de teatru pro-viață din România. ”În loc de discurs” este un one woman show în cadrul căruia actrița Ioana Picoș-Făgădaru interpretează 10 personaje feminine care privesc criza de sarcină din perspective diferite.

Ioana Picoș Făgădău

Printre altele, Ioana Picoș (foto stânga) dă viață trăirilor unei adolescente fără posibilități financiare, ale unei femei de carieră, unei polițiste și unei măicuțe, dar și ale unei simple mame – toate confruntate cu gândul unei posibile întreruperi de sarcină.

Scris și regizat de Ivona Boitan, spectacolul reprezintă un adevărat semnal de alarmă, un manifest menit să vorbească în numele copiilor nenăscuți. Mesajul central al piesei – o adevărată provocare atât pentru actriță, cât și pentru regizoare – este că fiecare copil care se naște este o bătălie câștigată.

https://www.youtube.com/watch?v=Mx9NRCDdIYU
material realizat de Trinitas TV după prezentarea piesei ”În loc de discurs” la Gala Voluntarilor, în primăvara lui 2019

Ca să avem fiecare o șansă, întâi trebuie să ne naștem”, este opinia Ivonei Boitan.

Piesa de teatru ”În loc de discurs” va fi prezentată sâmbătă, 16 noiembrie, la sala de evenimente Opera Events.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.