Stire despre un italian, nu despre italieni

Un italian de 29 de ani, din Verona, a fost prins aseara in timp ce fura niste DVD-uri din supermarketul Real, din Oradea. In fata jurnalistilor, se justifica foarte… „dragut”: „La noi, in Italia, lumea mai ia cate ceva…caramele, dar nu se numeste furt. Cand italienii fura ceva, nu iau DVD-uri, ci iti fura masina.” Interesanta logica.

Acum, am si eu o intrebare: ce sa facem noi, romanii, cu italianul asta? Sa-l tavalim prin noroi, sa-l impachetam in ziarele care sa faca din el exponent al „valului de infractori migratori din Italia care ne ataca tarisoara” si sa-l trimitem pachet acasa? Sau, mai bine, sa-l judecam dupa lege aici, fara sa tinem cont de rasa sau natie?

Eu l-as pune in arest alaturi de vreunu’ Varga Diplomat sau Senator Rostas. Sint curios ce ar iesi :)).

P.S. „Gandul”de azi: Actrita de Palme d’or Laura Vasiliu, confundata in Italia cu o traficanta de minori. Campania antiromaneasca din Italia a avut urmari cu totul neasteptate noaptea trecuta cand intr-un hotel central din Torino actrita Laura Vasiliu s-a trezit cu usa sparta de carabinierii italieni. Acestia au navalit in camera, i-au facut perchezitie si erau gata sa o aresteze.

Fără categorie

1 Comment

  1. Traian a fost cunoscut în istorie pentru luptele sale. În 101, a lansat o expediţie în regatul Dacia, aflat la nord de Dunăre şi l-a forţat un an mai târziu pe regele Decebal să capituleze, după ce Traian a asediat cu succes capitala Sarmizegetusa. Traian s-a întors la Roma încununat cu succes şi a primit titlul de Dacicus Maximus.

    Totuşi, la scurt timp, Decebal a adus iarăşi probleme Imperiului Roman, încercând să convingă regatele vecine nord-dunărene să i se alăture. Traian se hotărăşte să atace din nou, inginerii săi construind un imens pod peste Dunăre, şi reuşesc să cucerească Dacia în 106, capitala dacilor, Sarmisegetusa fiind distrusă, Decebal se sinucide, iar în locul capitalei, Traian construieşte un oraş numit Ulpia Augusta Dacia Traiana Sarmisegetuza. A hotărât să colonizeze Dacia cu romani şi a anexat-o ca o provincie romană.

    in 2007 Tiganu o ucide pe Talianca. si reincepe razboiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.