Utecistul fata cu reactiunea antirapidista

Daca iti faci treaba cum scrie la lege, esti militian. Daca incatusezi niste alcoolici neanonimi si visinii, ai o treaba cu Rapidu’. Constatarile de mai sus ii apartin unui fost utecist, ajuns mare patron de club. Dupa ce doi jucatori de la Rapid, zice-se murati bine in alcool, s-au luat de niste politisti – fapt pentru care au facut cunostinta cu niste jucarii pe care cred ca le stiau tivite cu niste material textil si cu o blonda ca atachements – in aparare le-a sarit proprietarul de cofetarii si patron de club.

Recunoscand ca habar n-are ce s-a petrecut, Copos isi sustine angajatii. Ca doar nu i-o impusca. Isi aduce aminte de vremurile cand era utecist si cand, zice el, militienii ii saltau pe bietii rapidisti ca sa nu poata juca cu echipa lu’ Militia. Si certifica faptul ca si acum s-a intamplat acelasi lucru. Ca, ingerasii de pe teren, mari amatori de citate din peluza si de cuvinte exorciste gen „m…” si „p…”, nu au baut nimic si nici gura nu le pute.

Hai sa fim seriosi. Cand o sustinere de acest gen vine de la un patron care se crede vanat de toata lumea atunci cand pierde si care danseaza cha-cha sau passo doble cand castiga (mai nou se arunca in stil rockeristic peste ultrasi – vezi faza din meciul cu Dinamo) atunci prefer sa ma lipsesc.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.