Ma doare-n „cascheta”

Pe bune. Chiar ma doare acolo. De Guvern, care stabileste salariul minim la 500 de lei, pentru ca e clar ca e o masura electorala. Vorba unora, salariul e stabilit de piata. Bine, piata adevarata nu exista la noi in Romania.

Ma doare-n…asa de politicienii prosti, majoritatea, care in 17 ani nu au schimbat limba de lemn cu una mai moderna, mai… futurista (sper ca ei stiu ce inseamna cuvantul asta). Ei cred ca inca ne pot da limbi in campanii vanzandu-ne promisiuni stupide.

Ma doare-n desert de Cioroianu. Clar, nu?

Ma doare-n… de fapt mi se face sila de oamenii prosti, care se dau destepti si care cunosc de toate despre orice. Americanii au un principiu: „mai bine stii totul despre putin, decat putin despre tot”. De aia au ajuns ei departe. Spirite pragmatice. Noi…

NU ma doare-n „cascheta” de putinii, dar bunii prieteni pe care ii am.

Cam atat. E prea dimineata sa ma mai doara. Altfel ar trebui sa plec din tara.

P.S. Azi e sarbatoare. Mare de tot. Se lasa cu artificii si sampanie. Plus o canistra de prostie. Cum, nu stiti ce eveniment are loc????? Ce fel de oameni informati sinteti? Pai, natiune, la OTV va fi difuzat episodul 60 din cazul Elodia!!!!!!!!!!!  Pe tema asta un excelent editorial poate fi citit in Cotidianul de ieri.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.