IT-ul de deasupra cartilor

„Conspiratia” lui Dan Brown si „Sange sfant, Sfantul Graal” sint cele doua carti care ma ajuta, din cand in cand sa navighez pe net, de pe laptopul primit de la serviciu. Cum asa? Simplu. Una o pun sub mouse, ca sa-l fac sa mearga mai bine, iar pe cealalta, scrisa de autorul „Codului lui DaVinci”, o asez strategic sub partea dreapta a laptopului pentru a-l convinge sa mearga fara sa se blocheze ecranul sau cine stie ce alta componenta. Am apelat la biblioteca personala pentru a redresa tehnica de firma numai pentru ca proprietara de drept a aparatului nu a alocat o nimica de 300 de lei pentru reparatii. Drept e ca la o firma cu o cifra de afaceri de zeci, sute de milioane de euro e greu sa gandesti la nivelul a cateva sute de lei. In fine.

In aceasta situatie, e mai greu sa-mi fac treaba si sa mai si scriu la blog. De aceea o fac mai rar. Si atunci as scrie despre o multime de subiecte. Numai ca atunci cand se aduna mai multe, nu stii pe care sa-l alegi si ajungi sa nu mai scrii nimic… Ce pana mea, asa-i omul! 🙂 Totusi, imi trec prin cap imagini de la brambureala publica de la cele doua sedinte de consiliu local, unde trebuia sa fie desemnat noul primar al Oradei. Penibil, dezgustator, tipic pentru politica romaneasca. Se fac aliante, care peste noapte – la propriu – se desfac, functie de negocieri, posturi oferite sau… nu spun mai multe. (cine vrea sa afle detalii despre aceste chestiuni poate intra pe www.tvtransilvania.ro/index.php)

As mai scrie despre moartea stupida a trei oameni intoxicati cu fumul de la un incendiu declansat intre doua blocuri. Un coleg spunea ca un astfel de caz e unul la un miliard. Si totusi, s-a intamplat. Totul a avut loc intr-un bloc construit, tipic pentru epoca de aur, la cativa centimetri!!!!!!!! de un alt bloc. Apropo, referitor la tragedii: colegul Vlad Sturz a vazut ieri 4 cadavre. Cred ca i-a ajuns. Dupa ce a fost la stirea cu cei 3, a mers seara la un accident mortal. Nasol, nu? 🙁

As mai scrie, dar imi lipsesc cele doua carti, iar calculatorul de la montaj merge prea bine. Si cand ceva merge fara greseala, ceva nu e in regula. Verific 🙂

Fără categorie

1 Comment

  1. Intr-adevar, cartile sunt utile! Cat de bine dormea bunicul, D-zeu sa-l ierte, pe de-alde Balzac si Faulkner, puse gramada in loc de picior de pat…Si cat de tare m-am zbatut eu cand mama aprindea focul in soba cu povestile lui Creanga, de-am zis c-o sa-mi prapadeasca si bunatate de autori latini…Ehe…Cine are carte, are parte!!! Mai ales daca este vorba despre un AS!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.