Gigi „Mourinho”, zis „Beckenbauer”

Suparat ca plaiesii lui Ionut Popa i-au lichidat oastea adunata din toata lumea, mai ales sud-americana, razboinicul luminii a promis ca se va intoarce. Din nou. Pe banca tehnica, bineinteles, acolo unde sta, de fapt, cu spiritul. Ca fizicul si-l pastreaza la oficiala. O sa impuna din nou cine joaca si cine nu, in functie de cine ii place si cati bani a dat pe el. Bine ai revenit, Maria ta! Jucatorii si, mai ales, suporterii te salutant!
Lacatus nu trebuie sa se supere si ar face bine sa indure. Ca stia bine la ce se inhama, inca de cand a semnat contractul. Oricum, in ritmul asta, nu-l prinde Pastele in Ghencea. Patronul va fi cuprins de evlavie, ii va propune sa plece nai…pardon,… o data, pentru Dumnezeu, ca sa-l poata reinstala pe Olaroiu.

Nu pot sa nu ma bucur ca iesenii le-au facut figura stelistilor. Nu am nimic cu ros-albastrii; imi pare rau doar ca ei, la fel ca si rapidistii si juvetii, au sefii pe care nu-i merita. Parerea mea. Dupa prima etapa din retur, imi pare rau pentru aradeni si pentru U Craiova, echipa mea de suflet, dar ma bucur pentru cele doua echipe ale Clujului.

Si sa nu ne mai tanguim atat ca s-a accidentat Mutu. O sa-si revina, nici o grija. Nu moare Romania fara el, asa cum Cuba merge mai departe fara Fidel. Ce naiba, e plina lumea de oameni de neinlocuit.

Fără categorie

1 Comment

  1. mai aud si pe la noi pe aici pe multi cum se tanguiesc ca a pirdut steaua campionatul. sunt tampiti sau ce dracu? in loc sa ne bucuram ca ia cluju primul loc si ca miticii, cu toate pilele, aranjamentele, cooperativele, ligile, federatiile, comisiile lor nu reusesc sa stavileasca iuresul clujean, noi plangem de mila banilor oierului sau a cofetarului…ce sai faci….circ avem suficient de la bucuresti ….numai paine ne mai trebuie si nastase cu basescu si cu tariceanu manevrati de patriciu si altii cu bani pot sa manevreze cum vor tara asta. hai clujul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.