Mutari interesante in presa

Nu ma pot abtine.  Am zis ca nu mai scriu o perioada, dar am aflat-o si musai sa o spun aici, macar pentru a o tine minte.

Butonam netul si am aflat o chestiune legata de un om pe care l-am apreciat. Primul director al Antenei 1 Oradea – de fapt al doilea, daca imi amintesc bine, ca primul cred ca a fost Codrut Seres, fost ministru, actual parlamentar – vorbesc despre Lucian Danciu, care era in fapt detasat la Oradea de la Cluj, un om la care am gasit mereu intelegere, a plecat din trustul Intact. Impreuna cu directorul Pro TV-ului din Cluj s-au dus la Realitatea TV si vor coordona noua statie clujeana, in franciza, a postului lui SOV. Detalii pe blogul unui jurnalist din Cluj, pe care imi permit sa-l citez fara sa-l intreb (e ora 1 noaptea, nu-l deranjez 🙂 ).

Pe de alta parte, mai multe voci vorbeau cu ceva timp in urma – cateva luni – de o posibila infiintare la Oradea a unui pui al Realitatii. Niciodata chestia nu a fost confirmata, deci o zic si eu ca pe un zvon neimplinit.

Fără categorie

3 Comments

  1. Nici o problema Adi, ma bucur ca ceea ce am scris a fost considerat de interes de catre colegii de breasla. Numai bine si foloseste orice informatie de pe blogul sau editorialele si analizele mele, oricand fara mustrari! Numai bine!

  2. io zic ca ziaristii profesionisti , cei capabili, sa faca in judet o alianta puternica. altfel va termina politicul. si patronii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.