Hai, ca nu credeam ca puneti botu’

Nici chiar asa. Stirea de 1 aprilie, cea cu anarhistii prinsi in Bors a prins de nu-i adevarat la multi colegi din presa si nu numai. Purtatorul de cuvant de la Politia de Frontiera, Mircea Chiorean, a trebuit sa reziste eroic multelor telefoane pe care le-a primit din partea ziaristilor, suparati ca ei nu au stiut nimic de „senzationala stire”.

Degeaba le-a explicat omul ca nu stie nimic, ca nu exista nici un fel de anarhisti si chiar s-a oferit sa-i duca in vama sa se convinga singuri. Nuuuuuuuuuuu…. Colegii mei l-au acuzat ca i-a dat doar subsemnatului imagini, sincroane si poze 🙂 „Erau sincroane cu politisti, cu un anarhist!!! Aveau si poze cu cearsafuri „Romania against human rights”.”

Dragilor, sincer, nu credeam ca o asemenea gluma de 1 aprilie va fi inghitita de colegii din presa. Adica, pe material, in coltul din dreapta jos, era afisat un smiley 🙂 Cam mic, e drept, dar vizibil. Pe langa asta, era specificata sursa pozelor: www.contra-doxa.com. Daca era cineva care sa le verifice, vedea ca sint de la Calafat, unde cu cateva zile inainte au fost opriti cativa militanti anti-NATO. or, CALAFAT E IN SUDUL TARII.

Inca un lucru: politistul sub acoperire era reprezentat de spatele meu, iar anarhistu’ e un tare bun amic de-ai mei, vorbitor de germana. IAR STIREA ERA O GLUMA, PE BUNE.

Ca ai mei colegi au muscat-o, imi zice Bogdan Costea, si un nenea invitat la o emisiune de analiza pe un post de stiri de la Bucuresti. Ca cica a vazut el pe o televiziune (cred ca pe site-ul nostru 🙂 ) cum au fost prinsi aia la Bors.

Am mai dat noi de 1 aprilie inca o stire-cioaca, de data asta din sport. Vlad Sturz i-a zis antrenorului lui FC Bihor ca va fi inlocuit cu Titi Dumitriu. Dupa o clipa de deruta, Sisi a realizat ca e o gluma. Nu si alti colegi din presa 🙂

Fără categorie

7 Comments

  1. oricum, presa din oradea a crescut un pic fata de cea din vremea in care lucram la radio contact si l-am pus pe bonaciu sa dea o stire care spunea ca la bors s-au gasit in masina unuia cateva kile de neuroni radioactivi. pctf-ul s-a umplut de presari, telefonul a inceput sa sune, io m-am ras.si bonaciu la fel.si colegii de prin presa au ras si ei dar un pic mai stramb.

  2. sa mai vina aia se le dai ceva lectii ca i-ai cam pus pe drumuri…pune-te tu si verifica, vorbeste cu sursele, cu oficialii, doua zile de suspans, zbierete de la sefi, au dus-o greu… le-ai facut viata grea

  3. ba, inseamna ca nu esti in publicul tinta al TTV. mai lasa-i pe Diaconescu, Spice platinum sau TVs-ul 😉 ….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.