Tara lu’ Papura Voda

Recunosc, sint un idiot. Asa cum sugera un coleg „parfume”, care imi vedea in privire chintale de cutite, lasouri si lasere din Stars War. Evident, toate la adresa lui.

Dar stau si ma intreb: cum dracu’ sa nu ma simt asa – idiot, vreau sa zic – cand traiesc intr-o tara superba, extraordinara, nemaipomenita, dar locuita? Nu-s toti asa, dar sintem al naibii de multi. Noi, idiotii.

Ne manifestam in toate:

– la summitul NATO, unde nu lasam sunetul sa ajunga la jurnalisti, pe care ii trimitem sa asculte discursul lui Bush la castile care…NU EXISTA.

– la acelasi summit unde ar putea muri oricine sau arde tot, daca intre victima sau locul incidentului si salvatori s-ar interpune culoarul unic securizat (ce denumire stupida: culoar unic)

– atunci cand ii retinem pe manifestantii antiglobalizare, care nu au voie sa se manifeste intr-o tara libera. Aiurea, libera… Ce, n-au stiut????? LIBERTATEA CUVANTULUI A FOST SUSPENDATA IN ROMANIA, PANA DUPA 4 APRILIE. Fraierilor!!!!! Mergeti naibii si nu ne mai deranjati amorteala. Urlati in alta parte. Noi tre’ sa avem grija de MARII SEFI, de licuricii aia mari, de la care… Apropo, toata tarasenia de la depozitul din Timpuri Noi mi se pare trasa de par. Cum sa nu fi stiut SRI-ul de zugravii aia straini care vopseau pancarte anti-NATO? Si ce multa politie a venit pentru un simplu incident unde, cica, a fost lovit seful depozitelor si un paznic. Hai, sa mori tu…

– atunci cand ne dam destepti si ne credem cei mai tari din lumea asta mica, a noastra, in care traim. Baaaaa, restul sinteti varza, avem mai multa experienta in domeniu decat voi, restul!!!!! AMATORILOR!!!!!!!!!!!! Uitati-va la noi, cum ne bagam… nasul in tot!!!!

Asa ca vorba unui nenea, saracu, pus sa astepte intr-o ambulanta pana trece coloana pe culoar: „Noi sintem prea mici? Ce putem face?” Las ca sintem felicitati pentru ca trimitem soldati la moarte prin Afganistan, ca primim militari straini in propria tara, ca ucigasul lui Teo Peter e bine mersi.

Ce? Nu vi se pare ca-s idiot??? Nu e tarziu sa devin unul! De ce nu? Astia o duc bine, sint apreciati si toate sansele sa moara linistiti, in patul lor. Apropo, trebuie vreun fel de legitimatie sau ne recunoastem dupa mers sau miros????

Fără categorie

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.