Stiri economice a la Bunoiu

E oltean prin nastere, oradean prin buletin (asadar poate participa aici la alegerile locale), atasat de radio – caruia i-a fost cam infidel, dupa o aventura cu televiziunea -, acid cu multa lume (uneori cand nu trebuia, dar se iarta 😉 ), baza cu prietenii (o spun din auzite, ca nu-i spionez grupul de hoveri), tip good looking si prezentabil – hold your horses, imi plac femeile si-mi vor placea mereu, dar recunosc ca are staiff cu cravata la gat si are trecere pe la tipe-, de bun simt (nu l-am vazut niciodata badaran), destept, a facut divertisment – i s-a potrivit ca o manusa -, a facut si stiri – hmmmm, ciudat – si acum e samanta de mogul de presa.

Colegul meu de la TTV (Cota de piata) si National FM, Flavius Bunoiu, si-a lansat azi revista. Adicatelea, a intrat pe taramul sensibil, dar atat de frumos al presei scrise.

Business-News e ca un copil. Exact atat de mare ca un bebe la nastere. Dar arata bine. Scor Apgar 10, cum ar zice medicii. Si toate sanse sa creasca mare si sa-i aduca „lu’ taticu'” bani seriosi. Asta-i doresc lui Flavius. Are si colaboratori pe masura. Ii cunosc pe unii si stiu ce pot.

P.S. Desi unii ar zice, postul acesta nu este o stire publicitara. Asa ar considera unii care vad peste tot doar comploturi si bani. Eu insa „nu trec voios peste etica si principii” si am bunul simt sa semnalez – gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, alooooooooooooooo!!!!!!!!!!! – realizarea unui coleg. La multi bani, oltene! Scuze, oradene cu C.I. 🙂

Fără categorie

4 Comments

  1. oooo, multumesc pentru aprecieri!
    sa speram ca revista va da rezultate.
    de unde stiai ca o sa candidez la primarie?deocamdata il las pe mister bolo…mai astept 4 ani!
    :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.