E clar: nu se castiga la loto

Decat atunci cand va fi o extragere speciala. Cum ar fi de exemplu cea de Paste. Pana atunci nimeni nu va castiga. Pe cat punem pariu?

Saptamana asta nimeni nu a reusit sa ghiceasca numerele castigatoare la 6 din 49. 5, 19, 25, 47, 45, 38 nici nu erau atat de greu de intuit, dar, culmea, nimeni nu le-a visat, bifat sau nimerit. Si asa se intampla din ultima duminica a lui ianuarie, atunci cand un turc ultranorocos a bagat in buzunar vreo 9 milioane de parai europeni.

Acum s-au adunat vreo 4 milioane de euro. Si se vor mai aduna pana de Paste, pentru ca sint sigur ca nimeni nu va castiga pana atunci. Asta pentru ca, asa cum s-a intamplat si anul trecut si in fiecare an dupa 1990, nu stiu cum se face, dar inainte de vreo mare sarbatoare nu se castiga nimic. In schimb, iese un mare castigator cand trebuie: de Craciun, de Paste, de Revelion, de alegeri, de referendum…

Explicatii? Soarta, zic cei de la loterie! Mai, sa fie, soarta asta, ce tine ea cont de evenimentele importante din viata unei natiuni! Mai curand as merge pe o teorie a conspiratiei, dar m-as apropia prea mult de stilul OTV.

Si eu visam in urma cu ani sa castig la 6 din 49. Ca orice om de rand, voiam sa am o casa, o masina, sa nu se mai chinuie ai mei sa faca rost de bani pentru a putea trai cat de cat decent. N-a fost sa fie, adica soarta – nu? – nu m-a ajutat. Am renuntat, dar inca mi-ar placea sa ma vad cu cateva milioane de euro in cont.

Si daca, totusi, nu se va castiga de Paste, sigur se va castiga in ziua alegerilor locale.

Sa aiba OTV-ul dreptate?

Fără categorie

7 Comments

  1. Eu,cand voi castiga la 6 din 49, imi iau masina, casa si vin sa lucrez la TTV doar sa le fac in ciuda unora :)))))))) dar la cat de norocoasa sunt, ma indoiesc ca voi castiga vreodata la loto.nici macar de Paste sau in ziua alegerilor electorale…..dar mai stiu ca e frumos sa visezi, chiar daca nu tine de foame(de bani)……

  2. e clar ca ziua ca se intampla ceva necurat la loterie. e un fel de caritas legal. unde sunt multi bani sunt si multe interese. iar cei destepti au stiut intotdeauna sa exploateze fraierimea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.