Ne pricepem la fotbal, femei şi politică şi ne exprimăm pe blog :)

Ca orice blogăr (aşa sună în limba română, ce să fac 😉 ) şi politicienii care s-au încumetat să-şi ridice o vilă prin domeniul virtual (vezi saitul lui senor Raita sau „domeniul” viitorului primar 🙂 Bolojan) ori o obişnuită „casă” în ton cu moda (cum are viceprimăriţa sau candidatul ţărănist) se expun comentariilor. Acide, dulci, cuminţi, injurioase, în versuri, epice, lungi, din câteva cuvinte, semnate ori date anonime.

Asta e, blogării nu sînt din acelaşi aluat. Unii chiar ridică probleme serioase. Alţii se dau rotunzi pe net şi nu vor decât să găsească un mediu unde să-şi lanseze abera…pardon, gândurile 😉

Un material despre câtiva dintre ei, la care avem şi un bonus – un sincron cu unul dintre „protectorii” şi prietenii fenomenului virtual, colegul Mascas de la Naţional FM (cu o constatare de mare efect, de „tătic” al genului 🙂 ) – găsiţi pe saitul TTV. Asta în cazul în care aţi ratat ştirile din seara asta (ruşineeeeeeeeeeeeeeee, huoooooooo!)

Fără categorie

2 Comments

  1. sa iti dau si eu un pont de stire: neshte candidati (adica rozi si grozi) au „uitat” sa scrie firma producatoare si tirajul pe pliantele electorale.oare ce zice legea?

  2. Potrivit legii, afisele electorale ar trebui sa cuprinda in continutul lor, tirajul in care au fost tiparite, cine le-a editat si din comanda cui au fost realizate. Oricum, banii de campanie trebuie indicati exact. Daca lipseste unul dintre elemente, cum se pot identifica toate cheltuielile. Ai dreptate…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.