Vremea schimbărilor

Lumea se schimbă. Nu-i o replică dintr-un film american, ci o constatare de bun simţ a subsemnatului. Oamenii se schimbă şi ei. Nu în ceea ce priveşte caracterul. Acolo e mai greu să faci nişte modificări.

Mai precis, oamenii îşi schimbă locul de muncă. Anul acesta au fost mai multe exemple. În doar patru luni, mai mulţi colegi şi prieteni au plecat spre alte joburi. Cel mai recent caz e al lui Adi Hădean. „Happy” va fi principalul marketer la reprezentanţa din Oradea a maşinii care n-are termen de comparaţie (pentru mine, cel puţin 😉 ). Multă baftă, Adi!

Miercuri, un coleg de la montaj şi-a luat pixurile, încărcătorul de Nokia şi nişte CD-uri şi cărţi din sertare şi a plecat la mai bine… speră el şi îi doresc eu.

Nu au făcut mişcarea de bine ce le era. Ba din contră. Ca orice om, ei vor să-şi găsească un loc mai bun, pentru că în ziua de azi totul e pe bani. Asta în caz că mai există vreun visător care nu ştie aşa ceva. Sau vreunul care nu-şi plăteşte angajaţii la timp şi pe merit.

Cei care se gândesc să evolueze trebuie să se gândească foarte bine ce vor face în continuare. Aşa cum gândesc şi eu. Bravo celor care merg mai departe, succesuri multe 🙂 şi răbdare celor care nu au găsit încă. Toate vin la timpul lor. Dar sigur vin.

Fără categorie

2 Comments

  1. Draga, iaca cum te lovi filosofia …. cel putin ai dreptate …. desi si eu am facut o miscare de trupe pe piata fortei de munca, nu am cautat-o cu lumanarea ci, asa cum ai zis, pur si simplu s-a ivit ocazia …. si, apoi, toti speram sa mergem inspre mai bine (exceptie, masochistii ) … asa ca, relax, man, daca o fi sa se intample se va intampla ! numa` bine! bye!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.