Ziua aleşilor la TTV

Cum o facem de mai bine de 4 ani, la fiecare eveniment electoral, TTV pregăteşte o duminică plină. De 1 iunie, începând cu ora 9, cei care trec pe TTV au posibilitatea să afle tot ce se întâmplă în cadrul a 6 jurnale de ştiri difuzate din două în două ore. Evenimentele zilei vor fi analizate în cadrul unor emisiuni speciale din redacţie, alături de jurnalişti locali, politologi, istori, sociologi, istorici.

Rata participării la vot, eventuale rezultate parţiale, numărători paralele ale partidelor vor fi difuzate imediat după inchiderea urnelor, la ora 21. Eu zic că merită să ne urmăriţi, chiar dacă numai pentru a ne înjura.

Înseamnă că am reuşit să vă stârnim reacţiile 😉

Adilabos

Când eşti pus să-ţi povesteşti viaţa, parcă nici nu ştii ce să alegi să spui. S-au întâmplat atâtea în anii pe care i-ai trăit încât totul ţi se pare important şi te temi să nu rămână ceva pe dinafară. Alţii, din contră, cred că nu au făcut mare lucru şi nu prea au habar ce să le spună celor care ar vrea să audă ceva despre ei. Mie-mi place să cred că fac parte din prima categorie. Mi s-au întâmplat multe. Frumoase sau urâte, dar niciodată nu le-am regretat. Le-am luat pur şi simplu aşa cum s-au întâmplat.

3 comentarii la „Ziua aleşilor la TTV

 • 30 mai 2008 la 11:36
  Permalink

  intotdeauna mi-a placut ziua alegerilor. nu stiu de ce, da stau si casc gura la TV curios nevoie mare sa vad care cum castiga sau pierde. Cum se bucura ca au pus mana pe ciolan sau cum plang de nervi ca l-au pierdut. si dupa 4 ani nimic concret. n-au nici o valoare politicienii astia.

  Răspunde
 • 30 mai 2008 la 11:38
  Permalink

  mai i-am vazut pe pretendentii locali din Beius la TV. Catastrofa…la televizor te lamuresti imediat de ei. Spun ceva dar nimic concret. Si se balbaie continuu…iafara de Odobasian care are scoala de politician…Stefan Ghe…

  Răspunde
 • 30 mai 2008 la 22:01
  Permalink

  stii ce e nasol? ca astia pe care ii vedem pe la tv sint doar varful aisbergului… daca astia sint vax albina, gandeste-te cum sint ceilalti, „nevazutii”…
  de aia o ducem noi, romanii, atat de prost si de aia trebuie sa fim descurcareti ca sa putem trai cat de cat acceptabil

  Răspunde

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.