Ziua aleşilor la TTV

Cum o facem de mai bine de 4 ani, la fiecare eveniment electoral, TTV pregăteşte o duminică plină. De 1 iunie, începând cu ora 9, cei care trec pe TTV au posibilitatea să afle tot ce se întâmplă în cadrul a 6 jurnale de ştiri difuzate din două în două ore. Evenimentele zilei vor fi analizate în cadrul unor emisiuni speciale din redacţie, alături de jurnalişti locali, politologi, istori, sociologi, istorici.

Rata participării la vot, eventuale rezultate parţiale, numărători paralele ale partidelor vor fi difuzate imediat după inchiderea urnelor, la ora 21. Eu zic că merită să ne urmăriţi, chiar dacă numai pentru a ne înjura.

Înseamnă că am reuşit să vă stârnim reacţiile 😉

Fără categorie

3 Comments

  1. intotdeauna mi-a placut ziua alegerilor. nu stiu de ce, da stau si casc gura la TV curios nevoie mare sa vad care cum castiga sau pierde. Cum se bucura ca au pus mana pe ciolan sau cum plang de nervi ca l-au pierdut. si dupa 4 ani nimic concret. n-au nici o valoare politicienii astia.

  2. mai i-am vazut pe pretendentii locali din Beius la TV. Catastrofa…la televizor te lamuresti imediat de ei. Spun ceva dar nimic concret. Si se balbaie continuu…iafara de Odobasian care are scoala de politician…Stefan Ghe…

  3. stii ce e nasol? ca astia pe care ii vedem pe la tv sint doar varful aisbergului… daca astia sint vax albina, gandeste-te cum sint ceilalti, „nevazutii”…
    de aia o ducem noi, romanii, atat de prost si de aia trebuie sa fim descurcareti ca sa putem trai cat de cat acceptabil

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.