Şi mai puţini…

Încă unul a lăsat televiziunea pentru, speră el şi îi doresc eu (asta am tot zis-o în ultima vreme), un loc de muncă mai bun.

De multe ori zăpăcit şi agitat, dar un tip cu idei (mai greu de exprimat, dar bune 😉 ), implicat, care încerca până reuşea să facă o ştire, deştept cât să nu-i fie ruşine prin ţările pe unde a umblat, Bogdan Costea şi-a dat joi demisia. Reporter pe eveniment şi aflat etern în imposibilitatea de a scrie corect time-codurile pe fişa de captură 🙂 , „Zodiac” este o pierdere pentru TTV. Greu de găsit unul care să-l înlocuiască.

Nu e un „necrolog”, e pur şi simplu constatarea mea că vine vara şi scade numărul angajaţilor.

Fără categorie

6 Comments

  1. Inseamna mai multi bani pentru voi cei ramasi pe baricade… sau nu ??????????????????????!!!!!!!!!!!!

  2. cristi, in perioada faina a televiziunii, prin 2005, eram cam 60 de angajati, cu tehnic, redactie si colegii de la radio. acum daca sintem vreo 20 si ceva. daca se imparteau celor ramasi salariile colegilor care au plecat, cat crezi ca aveam eu salar? 😉 ei bine, am acelasi venit ca in urma cu 2 ani…

  3. sa inteleg ca dupa intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii te apuci, in sfarsit de meseria de baza? … oricum, esti un om bun (si aici nu ma refer la profesii) si sper sa inceapa sa-ti mearga si tie bine …. sa te alipui mamii boalilor odata!!!!!!!!!!! ….. hai, pa!

  4. booooon…doua intrebari: primo – cand e intalnirea aia de 10 ani, ca eu nu stiu nimic? secundo: de ce m-as alipui? 😉
    glumesc. mersi ca-mi porti de grija, dar sa stii ca-s optimist. am auzit la meteo ca soarele va rasari si pe strada mea. sa vezi atunci canicula 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.